Yönetici olarak atanmak isteyen bir çok adayın çıkmasını beklediği Yönetici Atama Genelgesi yayınlandı.

Genel Başkanımız İsmail KONCUK'un Genel Müdür Necmettin YALÇIN'la görüşmesi sonrasında yayınlanacağı ifade edilen genelge bugün yayınlandı. Personel Genel Müdürü Necmettin YALÇIN'la telefon görüşmesi yapan Genel Başkan İsmail KONCUK Genelgenin imzadan çıktığını ve yayınlandığını öğrendi.

Türk Eğitim Sen olarak, genelgenin hayırlı olmasını diliyoruz. Genelgeye ulaşılması durumunda sitemizde yayınlanacaktır. Ülkemiz geçici yönetici ayıbından bir an önce kurtulmalı ve gerçekten hak eden yönetici adaylarının ataması hukuk kuralları çerçevesinde bir an önce yapılmalıdır. Benim adamım anlayışı yerine, haklının ve hak edenin yanında olma anlayışı Türk milli eğitimine hakim olmalıdır.

Türk Eğitim Sen olarak, hukuk mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Asaleten atamalar yapılana kadar her türlü gayret bundan sonra da ortaya konulacaktır. Genelgenin bu hafta yayınlanacağı sözünü veren ve bu sözü tutan Genel Müdür Necmettin YALÇIN'a teşekkür ediyoruz. Ancak, Genelgenin beklentiyi karşılıyamaması, MEB'in yeni hukuk dışı oyunlarına karşı her çeşit tepki gösterilecektir.

kaynak: TÜRK eğitim sen