1. #1

    Üyelik tarihi
    08.Ekim.2007
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2


    Bir deniz tabip albayın bu konuda yaptığı doktora tezi vardır. Orada Atatürk’e yanlış tedavi uygulandığı anlatılmaktadır. Atatürk sanıldığı gibi siroz hastası değildi. Atatürk’e sıtma tedavisi yapılmış, aşırı kinin yüklenmiş ve karaciğeri bu yüzden iflas etmiş, siroza dönüşmüştü. Tedaviyi yapan doktor mason locası üstadı azamlarından Doktor Mim Kemal’dir.

    Durumu iyice fenalaştıktan sonra Celâl Bayar’ın ısrarı ile dışarıdan bir doktor getirilir. Yanlış tedavi yapıldığını, karaciğerinin bu yüzden iflas ettiğini rapor eden bu yabancı doktordur.

    İstirahat için 2 ay kadar kaldığı Savarona’da nemli sıcaktan durumu daha da kötüleşmiş, son günlerinde Dolmabahçe Sarayı’na götürülmüştü.

    Peki, nasıl oldu da sirozdan öldüğü açıklandı ve bütün yazılı kaynaklara da böyle girdi?

    Büyük Millet Meclisinde ölüm raporu gündeme getirildi. Mason locaları 1935’de kapatılmasına rağmen Mecliste hala mason milletvekilleri vardı. “Efendim, gençlerimize terbiye olur, onun alkol ve sigaradan öldüğünü duyuralım” denir ve kabul edilir. Arkasından Yeşilay icat edilir, tarih kitaplarına da böyle girer?

    Ceyhan Mumcu’dan bunları duyduktan sonra ne yapmam gerekir diye düşündüm. İlk işim bu bilgiyi okurlarımla paylaşmak.

    Şimdi bu bilgiler elimizde ve biz çocuklarımızı terbiye edeceğiz diye, yüce önderimizin hakkındaki bu yalanla O’nu halkımızın gözünde küçültmeye devam edecek miyiz?

    Okul kitaplarından Atatürk’ü çıkartmak için elinden geleni yapan AB, bu düzeltmeyi yapmamıza izin verir mi? Demek ki kendi kitaplarımızı kendimiz yazmak zorundayız.

    En çok satılmakta olan “Şu Çılgın Türkler” kitabı belli ki bir boşluğu dolduruyor. Demek ki; halkımız şiddetle kendi tarihiyle ilgili doğru bilgilere ulaşma ihtiyacı duyuyor.

    Neyse ki Türk ulusu ATATÜRK’ünü hâlâ çok seviyor, hiçbir yalan O’nu gözden düşüremiyor!

    Bu yazıya Sayın Yılmaz Dikbaş’ın bir eklemesi oldu onu da aşağıya aktarıyorum;

    Başka bir gerçek daha var: Atatürk’ün en yakınlarının anılarını okuduğunuzda, Atatürk’e siroz hastası olduğunun söylenmemiş olduğunu görürsünüz! Hastalığının adı, tanımı, Atatürk’ten saklanmıştır!

    Asker, siyasetçi ve devrimci olarak her zaman gerçeklerle yüzleşerek her zaman gerçek olan olguları hesaba katarak yürümüş olan Atatürk’ten, hastalığının adinin gizlenmiş olmasının mantıklı bir açıklaması olabilir mi?

    Daha su yüzüne çıkarılacak çok şey var!

    ATATÜRKÜN VASİYETNAMESİNİ YAZMAYA KARAR VERİŞİ

    Atatürk'ün vasiyetnamesini nasıl düzenlendiğini, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Hasan Rıza Soyak şöyle anlatmıştı;

    "1938 senesi sonbaharı, Dolmabahçe Sarayı'ndayız. Bir sabah Atatürk'ün yatak odasına girdim. Büyük adam, yatağında başı biraz yüksekte arka üstü yatıyordu. Salonu solgun bir güneş kaplamıştı. Yüzü fildişi rengindeydi. Çehresi her gün biraz daha zayıflayıp uzuyor, o gök mavisi gözleri irileşiyordu.

    Ben yatağının ayakucuna doğru, gösterdiği yere oturdum. Her zaman ki suallerini tekrarladı:

    "Ne haber?"

    O günlerde Avrupa'da siyasi hava çok bozulmuştu. Atatürk umumi endişelere ve bir takım tehlikeli belirtilere rağmen, Almanların henüz, İtalyanların ise hiç hazırlanmamış olduklarını ileri sürerek müsterih bulunuyor. O sene harp olmayacağını, ihtilafların behemehal bir pamuk ipliğine bağlanacağını, harbi ancak 1939 senesinde veya ondan sonraki senelerde beklemek lazım geldiğini söylüyorlardı.

    Son yirmi dört saat zarfında günlük meselelere dair gelen haberleri hülasa ettim. Görüşünü teyit eder mahiyette olan bu haberleri alaka ile dinliyor, ara sıra bazı şeyler soruyor ve kısa cümlelerle mütalaalar beyan ediyordu. Böyle olmakla beraber düşünceli ve heyecanlı olduğu belliydi.

    Sözlerimi bitirince sağ kolunu bana doğru uzattı. Doktorlar, kati lüzum olmadıkça kuvvet sarf etmesini yasakladıkları için hareketlerinde yardım ediyorduk. Elini tuttum, doğruldu, yatağının içinde bağdaş kurdu. Birkaç dakika denize ve karşı sahile baktı. Belliydi ki heyecanını yenmeye çalışıyordu. Gözlerini bana çevirdiği zaman, uzun kirpiklerinin ıslandığını fark ettim. Bütün hastalığı boyunca yanımda gösterdiği yegâne zaaf (eğer bu ulvi sükûnete zaaf demek uygunsa) buydu. Sonra önüne baktı ve ağır ağır konuşmaya başladı.

    "Bu yolda konuşmak benim içinde, senin için de, ağır bir şey ama başka çaremiz yoktur. Konuşmaya mecburuz çocuk. Hani seninle ara sıra bir işimizden bahsederdik. Hatta bunun içinde kanun çıkarılmıştı: Şu vasiyetname meselesi. Bugün yarın o işi bitirmeliyiz. Nasıl olsa bir gün karnımdan su alınacaktır. Ne olur ne olmaz. Bağırsaklardan biri delinebilir, başka bir arıza olabilir. Herhalde ihtiyatlı olmalı."

  2. #2

    Üyelik tarihi
    18.Ekim.2007
    Yaş
    36
    Mesajlar
    121

    Acaba bu hikayeniz için kaynak gösterebilirmisiniz sayın Ergenekon? Yanlış anlamayın, bu günlerde her konuda masonları sorumlu tutan hikayeler uyduruluyorda...

    ''Şimdi bu bilgiler elimizde ve biz çocuklarımızı terbiye edeceğiz diye, yüce önderimizin hakkındaki bu yalanla O’nu halkımızın gözünde küçültmeye devam edecek miyiz?
    Neyse ki Türk ulusu ATATÜRK’ünü hâlâ çok seviyor, hiçbir yalan O’nu gözden düşüremiyor!''

    Ben içki ve sigarayı insanı küçük düşüren şeyler olarak görmüyorum. Üstelik Atatürkün sirozdan ölmemiş olması, hayatında hiç içmediği anlamına gelmiyor ki. İçtiği için halkın gözünde küçük düşecekse, İnsanlar yine der içki ve sigara içerdi diye...

    Düşünüyorum, o halde vurun !

Benzer Konular

  1. Osmanlı Padişahlarının Hacca Gitmeme sebebi ne olabilir?
    Konu Sahibi arzu_1966 Forum Sen Ne Biliyorsun?
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 30.Ağustos.2013, 20:06
  2. ölüm videosu..
    Konu Sahibi zerdushtt Forum Gazi M. Kemal
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 17.Ocak.2011, 22:42
  3. 1.Dünya Savaşı'nın Başlamasının Temel Sebebi Nedir?
    Konu Sahibi yaren76 Forum Klasik Sorular
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 26.Mayıs.2010, 15:16
  4. Atamızın Vakit Başyazarı Ahmet Emin’e Verdiği Röportaj
    Konu Sahibi ilteriş Forum Gazi M. Kemal
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 13.Nisan.2009, 21:38
  5. Atamızın Resimleri
    Konu Sahibi *SüRgÜn* Forum Kırık Linkler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 24.Haziran.2008, 16:24

Bu Konu için Etiketler

Giriş

Giriş