12.Sınıf Seçmeli Tarih Yıllık Planı yardım

T Çevrimdışı

tarih_1980

New member
Arkadaşlar son sınıflar için seçmeli tarih dersi seçilmiş ve bir saat. Bu derste hangi müfredatı okutacağız acaba. Yardımcı olur musunuz. Yıllık planını nasıl hazırlayacağız acaba?

T Çevrimdışı

tarih_1980

New member
Bir cevap yazan yok. Değerli hocalarım Allah rızası için bu konuya bir cevap yazar mısınız.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Bu soruların hepsi geçen sene tarafımdan müfettiş beye yüzyüze soruldu. Verilen garip cevap üzerine ben düzeltme yapınca hemen dersime girildi ve itina ile öğretmenlikten bezdirildim. :cool:
Tavsiyem şudur. Öğrenciler geçen sene tarih 11 almadı ise onun seçmeli müfredatını 1 saatlik hale dönüştürün. Zümre kararı almayı unutmayın. Öğrenciler tarih 11 i aldıysa geriye birşey kalmıyor.

G Çevrimdışı

gül28

New member
gecen sene tarıh 11 almadıysalar o dersı alacaklar onun planı uygulacaksınız gecen sene aldılarsa bu sene secmelı almayacaklar cagdaş alacaklar..

Müfettişler gecen yıl sız artık zumre kararıyla secmelı ders konularını seçmıyeceksınız demişti gecen yıl

M Çevrimdışı

metehansam

New member
en mantıklı seçim şu:bir alt sınıfta görmedikleri hangi tarih dersi varsa tarih dersi bir üst sınıfta belirlenen haftalı ders saatine göre yıllık planı yapılıp okutulur..
alan-bölüm dal uygulaması kalktığı için diğer 12 sınıflarda okutulan çtdt dersi de eşitlik sağlanması açısından belirlenen ders saatine uygun çtdt yıllık planı yapılıp okutulabilir...

M Çevrimdışı

mhrm

New member
Arkadaşlar
2011-2012 11.sınıf tarih dersi ve seçmeli tarih dersi yıllık planını (4 saatlik)
2011-2012 12.sınıf seçmeli tarih dersi yıllık planın
Hangi siteden veya linkden indire bilirim.

T Çevrimdışı

tarih_1980

New member
Arkadaşlar bizim 12.sınıflarda geçen yıl 1 saatlik tarih dersinde TARİH 11 i okutmuştuk. Yani şimdi 4 saatlik çağdaş türk ve dünya tarihini 1 saate göre uyarlayıp onu mu okutacağız?

H Çevrimdışı

Her_Neyse

New member
Benim okulumda 12.sınıf sözle sınıfta 4 saatlik ÇTDT ve 2 saatlik Seçmeli Tarih dersi var.Acaba ben Seçmeli Tarih dersinde ne işleyeceğim.Bu öğrenciler geçen sene Tarih-11 dersini de gördüler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılında 12. sınıflarda seçmeli tarih seçilemez. (Bu konu 2011 yılında açılmış, o zaman şartlar farklıydı.) Ya 2 saat ya da 4 saatlik çtdt seçilebilir.

Geri