T Çevrimdışı tivecek New member 16 Eyl 2011 #1 12. sınıf(fen) seçmeli tarih dersinde hangi müfredat uygulanacak
T Çevrimdışı tarih_1980 New member 19 Eyl 2011 #2 Hocam ben de aynı dertten muzdaribim. Sizinki kaç saat. Bizde bir saat seçmeli tarih var.
S Çevrimdışı sibelim New member 19 Eyl 2011 #3 benim de sorunum aynı ilçedekilerle konuştum 11.sınıf kültür tarihi anlatıyorlar.benim 3 saat ne yapacağımı bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim.
benim de sorunum aynı ilçedekilerle konuştum 11.sınıf kültür tarihi anlatıyorlar.benim 3 saat ne yapacağımı bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim.
K Çevrimdışı kaganka Altın Üye 19 Eyl 2011 #4 12 fen sınıflarına 1 saatlik seçmeli tarih dersinde tc ink. anlatacaz.YGS de işlerine yarasın diye
T Çevrimdışı tarih_1980 New member 20 Eyl 2011 #5 kaganka hocam burda müfredatı nasıl oluşturacağız. kitap vs yok. kaynak olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz. yıllık planı nasıl yapacaksınız
kaganka hocam burda müfredatı nasıl oluşturacağız. kitap vs yok. kaynak olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz. yıllık planı nasıl yapacaksınız
G Çevrimdışı gül28 New member 21 Eyl 2011 #6 12 lerde secmelı tarıh dersı yerıne gecen sene almadıysalar ya çagdaş yada tarıh 3 dersı okutacaksınız zumre kararıyla ders secemıyorsunuz
12 lerde secmelı tarıh dersı yerıne gecen sene almadıysalar ya çagdaş yada tarıh 3 dersı okutacaksınız zumre kararıyla ders secemıyorsunuz
H Çevrimdışı Her_Neyse New member 25 Eyl 2011 #7 gül28' Alıntı: 12 lerde secmelı tarıh dersı yerıne gecen sene almadıysalar ya çagdaş yada tarıh 3 dersı okutacaksınız zumre kararıyla ders secemıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz acaba?
gül28' Alıntı: 12 lerde secmelı tarıh dersı yerıne gecen sene almadıysalar ya çagdaş yada tarıh 3 dersı okutacaksınız zumre kararıyla ders secemıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz acaba?