2008 - 2009 Tarih Dersi Yıllık Planları

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sitemizde 2008-2009 Tarih dersi yıllık planlarının yapımı için çalışmalara başlanmıştır. Yapılacak olan çalışmalar aşağıda sıralanmıştır.

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih I Dersi 9. Sınıflar Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı tıklayınız.

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih 2 Dersi 10. Sınıflar Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı Plan 1 tıklayınız Plan 2 tıklayınız

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih 2 Dersi 10. Sınıflar Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı (4 Saatlik- Sözel) Plan 1 tıklayınız Plan 2 tıklayınız

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi 11. Sınıflar Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı Plan 1 tıklayınız Plan 2 tıklayınız

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı Demokrasi ve İnsan Hakları Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı tıklayınız. by Kürşad

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı 12. Sınıf Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı tıklayınız. by dalidemir

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih 3 Dersi 11. Sınıflar Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı (4 Saatlik- Sözel) Plan 1 tıklayınız Plan 2 tıklayınız

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı 11. Sınıflar Seçmeli Tarih Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı (2 Saatlik) tıklayınız by turgutreis

2008/2009 Eğitim-Öğretim Yılı 11. Sınıflar Sanat Tarihi Ünitelendirilmiş Yıllık Ders Planı (2 Saatlik) tıklayınız by turgutreis

Bunların dışında yapılmasını istediğiniz planları, geçmiş yılda yapmış olduğumuz planlarda dikkatinizi çeken aksaklıkları (bu bölümde geçen yılın planlarını bulabiliirsiniz.) bu başlık altında belirtebilirsiniz.

Yıllık plan yapımında ekibimizde görev almak isteyen arkadaşlar tarihportali@gmail.com'a mail atabilir.

Selametle.

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator
Ynt: 2008 - 2009 Tarih Dersi Yıllık Planları

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihini ne yapacağız bu sene var zannedersem. Selametle

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

O dersin kitabı da henüz gelmedi bize hocam. İçeriği hakkında da bir bilgi yok bir yerde.
Ne işleyeceğiz belli değil.....

A Çevrimdışı

akalin

New member

Sayın hocam öncelikle güzel çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler. Sizden ricam 2008_2009 yılına ilişkin sene başı zümre tutanağı var mı sitede pek denk gelmedide

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Evet Arkadaşlar bu konuda en öncemlki kaynak Fahir Armaoğlu'nun 20. yy siyasi Tarihi adlı kitabı artık oradan kendimize uyarlayıp bir yıllık plan yapacağız. Ne dersiniz?

H Çevrimdışı

hısn-ı keyfa

New member

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi dersinde neler işleyeceğiz.hiç bir yerde net bir bilgiye ulaşamadım.Ne yapmamız lazım arkadaşlar.........

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Meb'in bir açıklama yapmasını bekliyoruz.Yoksa herkes farklı kitaplarla farklı onular işleyecek.

T Çevrimdışı

Teomann26

New member

Selam arkadaşlar sitedeki yıllık planlar çok güzel olmuş emeğiniz için teşekkürler. Benim sorunum 12. sınıfların tarih dersi aynı sorunu paylaşanlar ve çözüm önerisi olanlar buraya yazarsa sevinirim. Hala müfredat yıllık plan kitap v.s yok. Allah yardımcımız olsun...

M Çevrimdışı

metsin

New member

İslam Tarihi planlarını göremedim... Bekleriz. Teşekkürler..

S Çevrimdışı

sencerkemal

New member

Teomann26 ' Alıntı:
Selam arkadaşlar sitedeki yıllık planlar çok güzel olmuş emeğiniz için teşekkürler. Benim sorunum 12. sınıfların tarih dersi aynı sorunu paylaşanlar ve çözüm önerisi olanlar buraya yazarsa sevinirim. Hala müfredat yıllık plan kitap v.s yok. Allah yardımcımız olsun...
öncelikle bu sitenin bize yardımlarından dolayı teşekkür eder ve bir yardım daha rica ederim.12. sınıfların 2 saatlik seçmeli tarih dersi planı lazım.hiç bir yerde bulamadım acil yardım bekliyorum.TEŞEKKÜRLER

F Çevrimdışı

freehope

New member

teşekkür butonunu göremiyorum o yüzden link gelmiyor

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sağ alt köşedeki şu buton
thank_you_b.gif