2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih Dersi Yıllık Planları

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
  • 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Çalışma (İş) Takvimi için tıklayınız.
  • 2010-2011 9. Sınıf Tarih Ünitelendirilmiş Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: Mehmet KONU
  • 2010-2011 TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: ilhancemal
  • 2010-2011 12. Sınıf Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Planı (4 Saatlik) için tıklayınız. Hazırlayan: Mehmet KONU
  • 2010-2011 12. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (2 Saatlik) için tıklayınız. Hazırlayan: İlteriş
  • 2010-2011 10. Sınıf Tarih Ünitelendirilmiş Yıllık Planı (2 saatlik) için tıklayınız. Hazırlayan: Mehmet KONU
  • 2010-2011 10. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: ilteriş
  • 2010-2011 11. Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+SÖZEL Sınıfları + 4 Saatlik) için tıklayınız. Hazırlayan: ilteriş
  • 2010-2011 11. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+2 Saatlik) için tıklayınız. Hazırlayan: ilteriş
  • 2010-2011 Demokrasi ve İnsan Hakları Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: ilteriş
  • 2010-2011 Sanat Tarihi 2 Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: turgutreis - gülce
  • 2010-2011 Uluslararası İlişkiler Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: gülce
  • 2010-2011 Sosyal Etkinlik Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: aynur

2010-2011 Tarih Dersi Yıllık Planları hususunda istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak paylaşabilirsiniz.

nusretk Çevrimdışı

nusretk

Member
Ynt: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih Dersi Yıllık Planları

seçmeli uluslar arası ilişkiler yıllık ders planı hazırlayabilir misiniz ?

N Çevrimdışı

naydin81

New member

Merhabalar;
11. sınıf Seçmeli Tarih dersi planını uzun zamandır aramaktayım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.iyi çalışmlar dilerim.

A Çevrimdışı

aynur

New member

Teşekkürler Site yöneticilerine, Sorunum çözüldü.

A Çevrimdışı

ALMİLLA

New member

:D) Yarın gerekli prosedürü tamamlayarak gümüş üye olmak istiyorum!Sonunda bütün planlara ulaşmak beni ve müdürümü çok mutlu edecek lütfen beni hatırlayın Sevgilerimle. Bu arada çalışmaların hepsi için teşekkürler ............

Not: Büyük harflerle yazmak sitemizin kurallarına göre yasaktır.Yazınız tarfımdan düzeltilmiştir.
Raltar

K Çevrimdışı

kesimal

New member

yıllık planları açamıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.İlginize teşekkürler

T Çevrimdışı

TÜRKŞAD2

New member

Yıllık planlar açılmıyor.Ne yapmam lazım

E Çevrimdışı

emiyne

New member

Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır.

K Çevrimdışı

kaganka

Altın Üye

sosyal sınıflar 10.sınıf 4 saatlik tarih dersi planları da olsa çok güzel olurdu.diğer planlar harika elinize sağlık

V Çevrimdışı

verçenik66

New member

Gümüş üye olduk.Yine dosyayı alamadik.

A Çevrimdışı

akalin

New member

İlteriş Hocam 12. sınıflar 2 saatlik seçmeli tarih planı yapılırsa çok teşekkürler

S Çevrimdışı

suaybs

New member

Emek veren herkese teşekkür ederim .
Yalnız yıllık planları mesela haftada 2 saat olan tarih dersi konularının birer saat,birer saat olarak gösterilmesi isteniliyor.
Selamlarımla

S Çevrimdışı

sarpunkavak

New member

yıllık planları indiremiyorum.Ne yapmalıyım

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

İlgili planın mesajına tıklayın hocam. Orada yazmakta.

G Çevrimdışı

gulcanKAYA

New member

merhaba ilçe zümresi örneği lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

G Çevrimdışı

gulcanKAYA

New member

iyi akşamlar hocam ilçe zümre örneğine ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

K Çevrimdışı

katrunneda

New member

çok programlı bir lisedeyim 11.sınıflarda 3 saatlik seçmeli tarih dersi,12 sınıflarda ise 1 ve 3 saatlik seçmeli tarih dersi verildi ancak planı nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Geri