Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 7 Tem 2012 #1 www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Download File: "isg__n__takvmi.doc" (113.50 KB) Ekli dosyalar isgünütakvmi.zip 15.3 KB Görüntüleme: 251
S Çevrimdışı serdariko New member 12 Eyl 2012 #3 Hocam indirme linkini bir türlü göremiyorum. Ben de mi bir sorun var acaba?
S Çevrimdışı serdariko New member 12 Eyl 2012 #4 Sorun bendeymiş şimdi gördüm. Teşekkürler kolay gelsin.
Çevrimdışı ismail_4601 New member 16 Eyl 2012 #5 Dosyada Koruma şifresi var şifre konusunda yardımcı olabilecekmisiniz?
T Çevrimdışı tivecek New member 17 Eyl 2012 #6 merhaba hacam ben herhangi bir sey olsa dahi indiremiyorum
Y Çevrimdışı yatasoy New member 17 Eyl 2012 #7 Hocam yÜklemede problem var, yÜkleme İÇİn program İstİyor. Yardimci olabİlİr mİsİnİz?
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 17 Eyl 2012 #8 tivecek' Alıntı: merhaba hacam ben herhangi bir sey olsa dahi indiremiyorum Genişletmek için tıkla ... Yarın telefon ile bana ulaşınız hocam.
tivecek' Alıntı: merhaba hacam ben herhangi bir sey olsa dahi indiremiyorum Genişletmek için tıkla ... Yarın telefon ile bana ulaşınız hocam.
T Çevrimdışı tivecek New member 25 Eyl 2012 #10 hocam çalışma takvimini indiremiyorum bir sorunmu var