Ben AB'ye girmek asla istemiyorum.AB'ye girmemek herhangi bir eksiklik veya geri kalmışlık vs. diye de düşünmüyorum (ki düşünenler var).
AB'ye girmeyi kimi Türkler Avrupalı olarak yaşamak zannediyor.Levi's kot giymek, marlboro sigara içmek, adidas ayakkabı giymek vs..Bu kafa değişmediği sürece Atatürk'ün söylemiş olduğu uygarlık düzeyi üzerine çıkmak hayal bence.
AB'ye girmek, Türklerin cehenneme girdiğini ifade eder diye düşünüyorum.Çünkü biz Müslüman bir ülkeyiz.Düşünsenize yüz binlerce Hristiyan ile içiçe olduğumuzu.Hristiyanların bizden üstün olmasını, her konuda söz sahibi olmasını şahsen kabullenemem !!
AB'ye girdiğimizde biz hakkettiğimiz karşılığı görebilecek miyiz ?? Bence hayır 2. sınıf hatta 3. sınıf ülke muamelesi göreceğiz.Bugünkü Türkiye bile olamayacağız.Onun bunun kuklası olacağız.Yakışır mı bu Türk Milletinin geçmişine, bugününe, geleceğine, şanına, şöhretine ?? Biz şerefi ile, namusu ile, yaşayan tunç yürekli Türkleriz arkadaşlar.Biz onun bunun boyundurluğu altına girecek bir ülke, millet değiliz.
Onca şehit vererek; kan dökerek, çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek demeden uğruna savaştık bu cennet vatanın ve şimdi de AB'ye girmek istiyoruz.Düşünmüyoruz ki acaba vatanımız ne olur, milletimiz ne olur ? Elimizde ne kalır ? Kimler gider yerlerine kimler gelir ?