Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biri Belgesel mi Dedi. (İndirebilirsseniz ne Mutlu Malum RApid)
Ynt: Biri Belgesel mi Dedi. (İndirebilirsseniz ne Mutlu Malum RApid)
Arkadaşlar rahat indirmek isteyenler için bir yöntem daha söyleyeyim. www.majorshare.com sitesine girip "Rapidshare Downloader" programını indirin. Programı kurduktan sonra bağlantıları programa (link) ekleyin ve programın "Başla" tuşuna basın. Program geriye saymayı ve indirmeyi kendi başına hallediyor. Sizin yapacağınız tek iş; indirmek istediğiniz dosyaların bütün bağlantılarını programa eksiksiz eklemek. Çok kullanışlı ve bilgisayarı hiç kasmayan güzel bir programdır tavsiye ederim.
Not: Bu mesajı buraya da kopyalayayım dedim. Sayın adminler sakıncalı görüyorlarsa silebilirler. Bu konu daha çok bakılacak bir konu gibi durduğundan buraya da kopyalamak istedim. Ayrıac Adminler isterlerse bu mesajımı kendi istekleri doğrultusunda düzenleyip sitedeki üyelerine yardım amacıyla sabit bir başlık altına alabilirler.