A Çevrimdışı ahmetnurberrak New member 7 Nis 2010 #2 Ynt: Bozkurtlar Diriliyor okudum,güzel bir eser,zaten herkes üstad Nihal Atsız'ı tanır.okumayanlar mutlaka ,bence ,okumalı.
Ynt: Bozkurtlar Diriliyor okudum,güzel bir eser,zaten herkes üstad Nihal Atsız'ı tanır.okumayanlar mutlaka ,bence ,okumalı.
Çevrimdışı raltar Super Moderator 7 Nis 2010 #3 Ynt: Bozkurtlar Diriliyor Aslında ilk bölümü olan ''Bozkurtların Ölümü'' romanındaki olaylar ve anlatım daha çok hoşuma gitmişti. Ama o bölüm bende yok.
Ynt: Bozkurtlar Diriliyor Aslında ilk bölümü olan ''Bozkurtların Ölümü'' romanındaki olaylar ve anlatım daha çok hoşuma gitmişti. Ama o bölüm bende yok.
A Çevrimdışı ahmetnurberrak New member 7 Nis 2010 #4 Ynt: Bozkurtlar Diriliyor internetten araştırıp belki bulabilirsiniz,birbirleriyle bağlantılı,gerçekten tarihimize ışık tutacak nitelikte,tabiki hikaye edilmiş,aydınlatıcı.başarılar dilerim.
Ynt: Bozkurtlar Diriliyor internetten araştırıp belki bulabilirsiniz,birbirleriyle bağlantılı,gerçekten tarihimize ışık tutacak nitelikte,tabiki hikaye edilmiş,aydınlatıcı.başarılar dilerim.