V Çevrimdışı Vanlı65 New member 26 Ağu 2007 #1 Cumhuriyet kurulduktan sonra ülkemizi resmi olarak ziyaret eden ilk kişi kimdir???
V Çevrimdışı Vanlı65 New member 26 Ağu 2007 #2 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Malesef İsveç kralı değil...
F Çevrimdışı furkanözyürek New member 26 Ağu 2007 #3 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Hatırladım!!! Pakt için gelen Afgan kralı sanıyorum yıl 1928di
Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Hatırladım!!! Pakt için gelen Afgan kralı sanıyorum yıl 1928di
E Çevrimdışı esaRet__ New member 26 Ağu 2007 #4 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? "furkanözyürek" katılıyorum size Afgan Kralı Amanullah Han diye biliyorum ben de ama (...) :
Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? "furkanözyürek" katılıyorum size Afgan Kralı Amanullah Han diye biliyorum ben de ama (...) :
F Çevrimdışı furkanözyürek New member 26 Ağu 2007 #5 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Evet ya o olması lazım
V Çevrimdışı Vanlı65 New member 27 Ağu 2007 #6 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Evet doğru cevap... (Kusura bakmayın cevap biraz gecikmiş olabilir çünkü ufak bir seyahatteydim)
Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Evet doğru cevap... (Kusura bakmayın cevap biraz gecikmiş olabilir çünkü ufak bir seyahatteydim)
F Çevrimdışı furkanözyürek New member 27 Ağu 2007 #7 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Sağol karma için
T Çevrimdışı Teñrikut New member 27 Ağu 2007 #8 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldıktan sonra ssscb Büyük Elçisi olması lazım ama Cumhuriyet ilanından sonra bilmiyorum :S
Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldıktan sonra ssscb Büyük Elçisi olması lazım ama Cumhuriyet ilanından sonra bilmiyorum :S
F Çevrimdışı furkanözyürek New member 27 Ağu 2007 #9 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Onun gelme sebebide tamamen menfaat ama Afganlar öle değil ya
V Çevrimdışı Vanlı65 New member 27 Ağu 2007 #10 Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Teñrikut ' Alıntı: Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldıktan sonra ssscb Büyük Elçisi olması lazım ama Cumhuriyet ilanından sonra bilmiyorum :S Genişletmek için tıkla ... Sizin dediğiniz doğru ama Cumhuriyet ilanından sonra ilk resmi ziyaretçimiz Afgan kralıdır.
Ynt: Cumhuriyet'in ilk resmi konuğu??? Teñrikut ' Alıntı: Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldıktan sonra ssscb Büyük Elçisi olması lazım ama Cumhuriyet ilanından sonra bilmiyorum :S Genişletmek için tıkla ... Sizin dediğiniz doğru ama Cumhuriyet ilanından sonra ilk resmi ziyaretçimiz Afgan kralıdır.