Ekiplerin İşler Hale Gelmesi

A Çevrimdışı

atahoca

New member
Bilindiği üzere forumumuzda şu anda iki tane aktif ekip çalışması var. Fakat bunlar arzu ettiğimiz ilgiyi görmedi. Geçen yıllarda not hazırlayan arkadaşlarımızdan ricamız bir kez daha fedakalıkta bulunmaları, aramıza yeni katılan arkadaşlardan da paylaşımların hakkını vermeleridir.

Ekiplerin işler hale gelmesi için ne yapılmalı?
Gönüllü de olsa yapılan paylaşımların arkadaşlarımızdan izinsiz basılmasının önüne nasıl geçilebilir?
Emeklerin manevi karşılığı yanında maddi karşılığının alınmadığı için talep olmuyorsa bu durumun önüne nasıl geçilebilir?
ve daha uzayan sorular...

İlteriş Hocam,
Sizin de yanılmıyorsam; ekip çalışmalarına katılan arkadaşlarımız için bazı düşünceleriniz vardı.

Ekiplerimiz:

http://www.tarihportali.net/tarih/tarih_3_ders_notu_hazirlama_ekibi_olusturulacaktir-t12526.0.html

http://www.tarihportali.net/tarih/cagdas_turk_ve_dunya_tarihi_ders_notu_hazirlama_ekibi_olusturulacaktir-t12525.0.html

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator
Ynt: Ekiplerin İşler Hale Gelmesi

Çağdaş Türk Ve Dünya Tarihi dersi ilk çıktığı dönem dersin kitabı olmadığı sene sitemizin yöneticisi Budurçar ile beraber öğretmenler için ders notlarını hazırladık.Sitemizde ve diğer sitelerde mevcuttur bu ders notları bu sene işlerim yoğun olmasından dolayı pek fazla katkım olamıyor.İnşallah fırsat bulabilirsem ilerde katkı yine yaparım.
Kolay gelsin

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Ekiplerimize katılan tüm ekip elemanları;

1- Önümüzdeki yıl (2011-2012) uygulanacak olan "özel üye"lik (adı gümüş olur, altın olur, vip olur vs.) sistemine direk geçecekler.

2- Önümüzdeki yıl uygulamaya konacak olan ve internette eşi benzeri olmayan (şu an tasarım aşamasında olduğundan açıklamıyorum.) projemize 6 ay üyelik verilecektir.

T Çevrimdışı

tarihcidygcskn

New member

11. sınıf Tarih dersinin 4. ünitesini kendi öğrencilerim için hazırlıyorum, bitmek üzere isterseniz paylaşabilirim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

tarihcidygcskn ' Alıntı:
11. sınıf Tarih dersinin 4. ünitesini kendi öğrencilerim için hazırlıyorum, bitmek üzere isterseniz paylaşabilirim.

Seviniriz hocam

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member

bu yıl okulumda tarih kulübü oluşturmak istiyorum.bununla ilgili dökümanlara ihtiyacım olacak...ilginize şimdiden çok teşekkür ederim...

U Çevrimdışı

UGUR57

New member

hocam merhaba yeni atandım ben arkadaş tavsiyesi ile bu siteye üye oldum ama yıllık planları indiremiyorum neden acaba?

H Çevrimdışı

hakarim30

New member

kolay gelsin. tarihportali.org sitemize giriş yapamıyoruz. This Account Has Been Suspended şeklinde bir sayfayla karşılaşıyoruz.

H Çevrimdışı

haldir

New member

paylaşım için çoooook teşekkürler...

H Çevrimdışı

haldir

New member

this account has been suspanded yazısı için ne yapılabilir?

Geri