Hat İstek Bölümü

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member
[size=14pt]DİKKAT....! Bu konuda istekte bulunan arkadaşların en az 25 paylaşım (mesaj değil) yapmaları gerekmektedir. Anlayışla karşılayacağınızı ümit ederek...[/

Eğer sizin yazılmasını istediğiniz her hangi bir söz, kelime, kendi isminiz, nickiniz vb. olursa yazmaya çalışırım.
Bu konuya oldukça çok ilgim var. Üniversite yıllarından başlayan ilgi, git gide büyüdü... Şimdi günümün yarısı Osmanlıca ile meşgul olmakla geçiyor. Hatta bu konuda Osmanlıca İmla kaideleri ile bir kitap hazırlamayı planlıyorum. Bunun yanında Bilgisayarda Hat Çalışmaları yapmaya bayılıyorum. Bir tane örnek burada sunuyorum.
tarihportalaa5.jpg

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: Osmanlıca Padişah Adları

Ellerinize sağlık hocam. Bunu kullanabiliriz değil mi sitemizde. Ayrıca çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Selametle

Bir de ricam var hocam. Aynı veya sizin takdir edeceğiniz bir formatta ''ilteriş'' yazar mısınız?

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

Tabiki kullanabilirsiniz. İlteriş'i iki türlü işledim. Birisi avatarlık, birisi de asmalık :)

ilterigs9.jpg

Talik Hattıyla

ilteris2xq7.jpg
Buda süslü kufi

Umarım beğenirsiniz.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Çok teşekkürler ikiside bir başka güzel olmuş.

Batuhan Çevrimdışı

Batuhan

New member

Sayın BeyazZambak hocam.Gerçekten çok güzel yazılar.Emeğinize sağlık.Artık bir tane de Kürşad yazarsanız daha da memnun oluruz.Çalışmalarınızda başarılar.Allah yardımcınız olsun.Saygılarımla...

T Çevrimdışı

tarih.20

New member
Ynt: Hat İstek Bölümü

Hocam çalışmalarınız gerçekten hayranlık verici ve takdire değer...Bana öcü gibi gelen, üniversitede 4 sene almak zorunda kaldığım ve güç bela geçtiğim eski yazıyla harikalar yaratmışsınız...
Eğer size zahmet olmazsa oğlumun adı olan Sunguralp ismini yazabilir misiniz?Teşekkür ederim.Kolay gelsin...

A Çevrimdışı

amangan

New member

Hocam zahmet olmazsa Oğuz Kaan Mangan yazabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler

M Çevrimdışı

murat ekinci

New member

Kıymetli Beyaz Zambak Murat Suna ve Cansu yazabililirmisiniz . Şimdidien Teşekkürler

B Çevrimdışı

BilalSaltan

New member

Esselamu Aleküm Muhterem Hocam.Rica etsem Benim için de Muhammed Bilal,Bilal, Hafız Bilal yazar mısınız? Hepsi ayrı ayrı olsun hocam.Vesselam..

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

BilalSaltan ' Alıntı:
Esselamu Aleküm Muhterem Hocam.Rica etsem Benim için de Muhammed Bilal,Bilal, Hafız Bilal yazar mısınız? Hepsi ayrı ayrı olsun hocam.Vesselam..

Kardeş, hat istek bölümündeki isteklerinizin yerine gelebilmesi için en az 25 paylaşım (mesaj demiyorum) olması gereklidir. Bu bizim almış olduğumuz bir karardır. Umarım anlayışla karşılarsınız.

Geri