Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar ben tarihi çok seven bir İngilizce öğretmeniyim. Böyle gerekli ve güzel siteden dolayı siteyi kuran arkadaşa teşekkür ederim. Hacıismail İÖO'dan sevgilerle....
Merhaba tarih dostları. Ben 1998 Selçuk Fen Edebiyat Tarih mezunuyum. Şu an Aradahan ilinin sınır köylerinden birinde sosyal bilgiler öğretmeni olarak çalışmaktayım. Böyle bir sitenin olmasından çok mutluyum. İçerik biraz daha geniş olursa sevinirim.
Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.
Hoşgeldin "özkan".
İnşallah kpss sonuçları dilediğin gibi olur. Katkılarını bekliyoruz.
Selametle.
NOT: Pek çok kişinin sadece yıllık planları alıp gittiği ve bir mesaj dahi atmaya üşendiği bu süreçte mesaj yazarak bu bölümü tekrar canlandırdığın için ayrıca teşekkürler.
Ben aranıza yeni katıldım.Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi 2007 mezunuyum. Kpss sonuçlarını bekliyorum. İnsallah sonunda bende atanacağım ve gururla tarih öğretmeniyim diyebileceğimm.. İnsallah burda güzel ve faydalı vakit geçireceğiz..
Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
Merhaba,94 Gazi fen ede.tarih mezunuyum Ankara Polatlı da öğretmenlik yapıyorum. Tarih sitelerine üye olmak yeni bakış açıları ve değişik konularda bilgilenmek bizim için çok faydalı oluyor emeği geçenlere teşekkür ederim