Çevrimdışı m_meltem_m New member 24 Ocak 2014 #1 Benim için süper bir eğitim-öğretim dönemiydi,umarım sizler için de öyle geçmiştir.Tüm meslekdaşlarıma iyi tatiller diliyorum;tabii ki öğrencilere de
Benim için süper bir eğitim-öğretim dönemiydi,umarım sizler için de öyle geçmiştir.Tüm meslekdaşlarıma iyi tatiller diliyorum;tabii ki öğrencilere de
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 24 Ocak 2014 #2 m_meltem_m' Alıntı: Benim için süper bir eğitim-öğretim dönemiydi,umarım sizler için de öyle geçmiştir.Tüm meslekdaşlarıma iyi tatiller diliyorum;tabii ki öğrencilere de Genişletmek için tıkla ... Tatilin en güzelini biz idareciler yapıyoruz hocam. Öğretmen yok, öğrenci yok, çay var. Okulun en güzel zamanları. Herkese iyi tatiller.
m_meltem_m' Alıntı: Benim için süper bir eğitim-öğretim dönemiydi,umarım sizler için de öyle geçmiştir.Tüm meslekdaşlarıma iyi tatiller diliyorum;tabii ki öğrencilere de Genişletmek için tıkla ... Tatilin en güzelini biz idareciler yapıyoruz hocam. Öğretmen yok, öğrenci yok, çay var. Okulun en güzel zamanları. Herkese iyi tatiller.