Kitap İstekleri

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator
Arkadaşlar kitap istekleri olursa burada belirtelim.

İlk istek benden olsun.

Elinde Yılmaz Öztuna'nın Bir Darbenin Anatomisi adlı eser olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim.

F Çevrimdışı

furkanözyürek

New member
Ynt: Kitap İstekleri

Bulunabileceğini sanmıyorum ama elinde Tercüman gazetesinin eskiden dağıttığı Türklerin Altın Kitabı serisi olan bir yerlerde gören var mı?

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8822415140281185225459cq6.png

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

Bulunabileceğini sanmıyorum ama elinde Tercüman gazetesinin eskiden dağıttığı Türklerin Altın Kitabı serisi olan bir yerlerde gören var mı?

Bende var. Ama şimdi dijital ortama aktarmaya vaktim yok. Bir bakarsın ileride olur.

F Çevrimdışı

furkanözyürek

New member

Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar adlı kitabı varsa eğer çok iyi olur

Araştırılacaktır. Selametle

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Kitabın Adı : Melekler ve Şeytanlar
Kitabın Yazarı : Dan Brown
Basım Yılı : 2004

Çok eski bir kardeşlik örgütü…
Dünyayı yok edecek ölümcül yepyeni bir silah… Akıl almaz bir hedef…
Harvard Üniversitesi”nin dünyaca ünlü Simgebilim Profesörü Robert Langdon öldürülen bir fizikçinin göğsüne dağlanan esrarengiz sembolü çözmek için İsviçre”deki bir araştırma merkezine çağrılır. Çözülmesi istenen sembol, yüzyıllarca önce Katolik Kilisesi”nden intikam almaya yemin etmiş, gizli bir kardeşlik örgütü olan Illuminati”ye aittir.

Vatikan”da yeni Papa”yı seçmek için düzenlenen kutsal törenin yapılacağı gece Langdon”ın korkuları gerçekleşir. Illuminati”nin bir sözcüsü, Vatikan Şehri”nin merkezine bir saatli bomba yerleştirdiği haberini verir.
Langdon güzel ve gizemli bir fizikçi olan Vittoria Vetra ile birlikte Roma”da çılgın bir koşuşturma içinde pek çok mezarı, gizli mahzeni ve katedrali araştır-maya başlar. Zaman gitgide kısalmaktadır. Birileri akıl almaz hedefi havaya uçurmak için saati çalıştırmıştır…
Melekler ve Şeytanlar”ın bu özel baskısı, romanda geçen mekânları, sanat eserlerini, dini sembolleri ve haritaları gösteren 150 adet renkli fotoğraf ve çizimi içeriyor. Böylece okuyucular bu özel baskıyla kurgunun hayalden gerçeğe dönüştüğüne tanık olacaklar.

Buyrun İndirin
şifre:www.tarihportali.net
Selametle

S Çevrimdışı

suskunyurek

New member

Benim de iki kitap isteğim olacak....
İlk olarak eski bir kitap elinde olan vardır umarım. Halifeliğin Sonu Yazarı: Naşit Hakkı Uluğ

Birde Temellerin Duruşması 1-2 Kitaplarına sahip olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi Günler..

Araştırılacak...

A Çevrimdışı

alteses

New member

Arkadaşlar C.Armstrong-Bozkurt kitabı konu açılmış ama sanırım kitabın bazı bölümleri verilmiş acaba kitabın tümünü bulabilir miyiz?
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

"1917 - 1934 Türkistan Milli İstiklal Hareketi Korbaşılar ve Enver Paşa"

Elinde bu kitap olan varsa ve paylaşırsa müteşekkir olurum.

B Çevrimdışı

bakca

New member

Benim de bir ricam olacak. Kitabın ismi: Yaşayan Lozan
Basım yılı:2003
Yayın evi:Kültür ve Turizm Bakanlığı
elinde olan hocam varsa irtibata geçerse çok sevinirim...Selametle...

Geri