Selçuk üniversitesi Fen Ed.Tarih Bölümü

M Çevrimdışı

mayil

New member
Ynt: Selçuk üniversitesi Fen Ed.Tarih Bölümü

2005 ikinci öğretim mezunuyum. Görüşmek dileğiyle....

H Çevrimdışı

historyteacher

New member

2001 mezunuyum. Dursun Gök'ü hatırladınız mı? İzzet Sak, Bayram Ürekli, Hasan Bahar. Ah ah...

H Çevrimdışı

historian42

New member

2001 Selcuk Ünv Fen Edebiyat Fak.tarih(gündüz). Ben Uğur. Mardin'de görev yapıyorum. Bütün arkadaşlara saygılar...

D Çevrimdışı

dorelli

New member

Ben de 87 mezunuyum. 21 senelik öğretmenim. Şahin Uçar ı hatırladınızmı? Mikail Bayram. Ruhi Özcan

D Çevrimdışı

dudu

New member

Merhaba. 1995 mezunuyum. Hala aynı hocalar orada mı?

N Çevrimdışı

nergos

New member

Ben Selçuk Fen Edebiyat tarih bölümünü bitireli çoook oldu. Nerdeyse asır gibi. Ama unutulmuyor tabi. Vefasız arkadaşlar, öğretmenler.. Mıkail hocamız, Bayram Ürekli, Ruhi Özcan... Yıllar geçti bee.

K Çevrimdışı

karaemmi

New member

1982'de tarih bölümünün ikinci mezunlarındanım.Zindankale'de (yanılmıyorsam) ve Aydınlıkevlerdeki barakalarda okuduk.Bizi Konya'nın dışında bir yere götürerek burası kampüs olacak dediler.Kampüsün ilk ağaçlarını diktik.Ağaçları inşaallah kurutmamışsınızdır.Selamlar.

E Çevrimdışı

ergenekonya

New member

Merhaba değerli arkadaşlar. Ben de 1994 yılı mezunuyum. Şahin UÇAR gibi bir efsane , Mine EROL gibi facialarla birlikte 4 yılımız geçti. Mehmet BOZBEY benim üzerimde en fazla etki bırakan hocamız oldu. Bayram Hoca yı da efendiliği ile anımsarım. Bizim zamanımızda Diyar-ı Mevlanalar vardı, itiş kakış giderdik hergün kampüse, çam ağaçları da diz boyundaydı. Uzun zaman oldu tabiki göremedik oraları değişmiştir bir hayli.

H Çevrimdışı

Hazanyeli

New member

Ben Selçuk Üniversitesi Tarih mezunuyum.1999 yılı mezunlarındanım.Konya'da geçen günlerimi çok özlüyorum.Tabi ki hocalarımı da.En çok da Mehmet Bozbey'i.
Buradan, Tarih bölümünden mezun olmuş bütün arkadaşlara selamlar...

T Çevrimdışı

Tanhu70

New member

1995 mezunuyum. Karaman Yunuskent Lisesi'nde öalışıyorum.Uzun yıllardan sonra geçen sene kampüse yolum düştü. Neredeyse kayboluyordum. Müthiş bir değişim. Hatıralarımızı bile silmiş neredeyse.Ama, o günleri unutmak mümkün mü? Hepinize sevgiler. :'(

D Çevrimdışı

dogukannaz

New member

Ben Mustafa Doğu, 1992 mezunuyum, Tarsus İHL'de çalışıyorum. Herkes gibi ben de zaman zaman oradaki anılarımı
yadediyorum. Uzun zaman sonra geçtiğimiz yaz tatilinde Konya'ya uğradım, ama inanın tanıyamadım, sanki şehri yeniden inşa etmişler. Bir hoş oldum, arkadaşları, o günkü koşuşturmaları, yaşadığımız acı tatlı anları gözümün önünden geçirdim, vay be zaman akıp gitmiş artık yaşımız da orta yaş grubuna gelmiş neredeyse, neyse Allah herkese sağlık ve huzur versin, güzel günlerdi, bize emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

A Çevrimdışı

a_celer

New member

2001 mezunuyum (gündüz).burda sınıf arkadaşlarım varsa herkese selamlar.

A Çevrimdışı

akbal2323

New member
Ynt: Selçuk üniversitesi Fen Ed.Tarih Bölümü mezunları

arkadaşlar ben selam akbal ,1989 yılında selçuk ünv. fen.edb.fakültesini kazandım.1990 yılında kayıt dondurdum daha sonra memleketim Elazığa fırat ünv.tarih bölümüne yatay geçişle geldim ve 1994 yılında mezun oldum.Selçuk üniversitesi benim için çok özel bir yere sahip.Hocalarımdan özellikle şahin uçar ,mehmet bozbey ,mikail bayram,hasan bahar,nejat göyünç,ü unutmak mümkün değil.sınıf arkadaşlarımdan yaşar çakmak ,mehmet zülfü bulut ,hayrettin bektaş,mehmet ali can ,sabır dikbaş ,mustafa ergun,hatice ?,feramuz çeleğen,hakan ?selim tekin,dursun kağızmanlı,kenan ? ve daha ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma selamlar . güzel günlerdi,hey gidi günler hey .Ben şu anda Elazığ Cumhuriyet lisesinde müdür yardımcılığı görevini ifa etmekteyim.Siteye yazın görüşelim.selamlar herkese.

M Çevrimdışı

mezun95

New member

Fen Edebiyat Tarih 2001 Mezunu Tahsin (Gündüz Öğretim) Sakarya Karasu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yard. 1998-99-2000 ve 2001 mezunlarına selamlar

C Çevrimdışı

calisoy

New member

1996 mezunuyum Şanlıurfa Birecikte görev yapıyorum.
Emeği geçen bütün hocalarımıza teşekkür , arkadaşlara selamlar.
Gaziantepli Cumali
(Mine EROL un araştırma görevlisini öğrenci sanıp azarlamasını unutamıyorum)

L Çevrimdışı

leblebi82

New member

mezun95 ' Alıntı:
Fen Edebiyat Tarih 2001 Mezunu Tahsin (Gündüz Öğretim) Sakarya Karasu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yard. 1998-99-2000 ve 2001 mezunlarına selamlar

Selamlar abi. Bir Tahsin abi vardı ama sen misin bilmiyorum :) İyi irmik helvası yapardı :)

Geri