N Çevrimdışı naptera New member 30 Eki 2008 #1 Arkadaşlar İki gündür siteyi açınca virüs uyarısı alıyorum.Acaba bir sorun mu var?
M Çevrimdışı minik_kedi New member 31 Eki 2008 #3 Ynt: virüs mü var? Aynı sorun bende de var hala sürüyor.
A Çevrimdışı albatros0208 New member 1 Kas 2008 #4 Ynt: virüs mü var? Portalınızda Trojan var maalesef...
Y Çevrimdışı yatkın New member 1 Kas 2008 #5 Ynt: virüs mü var? Virüs uyarısı bende de sürekli olmaya başladı.Ne yapmam gerekiyor acaba.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 1 Kas 2008 #6 Ynt: virüs mü var? Virüs uyarısı alan arkadaşlarım virüs uyarısı geldiğinde ekranın görüntüsünü alıp buraya ekleyebilirlerse, sorunu daha çabuk çözebiliriz. NOT: Ekran fotosunu virüs uyarı ekrana geldiğinde klavyenizdeki "Print Screen" tuşuna basarak alabilirsiniz. Daha sonrada şuraya bakarak sitemize ekleyebilirsiniz.
Ynt: virüs mü var? Virüs uyarısı alan arkadaşlarım virüs uyarısı geldiğinde ekranın görüntüsünü alıp buraya ekleyebilirlerse, sorunu daha çabuk çözebiliriz. NOT: Ekran fotosunu virüs uyarı ekrana geldiğinde klavyenizdeki "Print Screen" tuşuna basarak alabilirsiniz. Daha sonrada şuraya bakarak sitemize ekleyebilirsiniz.
A Çevrimdışı aslilili New member 3 Kas 2008 #7 Ynt: virüs mü var? Benim virüs programımda (avast) truva atı alarmı veriyor.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 3 Kas 2008 #8 Ynt: virüs mü var? Bütn dosyaları tek tek taradım. Hiç birşeyle karşılaşmadım. Sadece avast kullanıcılarında böyle bir uyarı var galiba.
Ynt: virüs mü var? Bütn dosyaları tek tek taradım. Hiç birşeyle karşılaşmadım. Sadece avast kullanıcılarında böyle bir uyarı var galiba.