Allahın selamı üstünüze olsun s.a tarih tekerürden ibarettir diye söylenir yaşananlar yaşanmaktatır dünyanın siyaseti degişmiştir Alanya da yaşayan 22 yasında bir gencim hayalimde düşümde büyük türk birligidir aklı olan bilgisi olan geçmişimizi hatırlayan hatırlatan iyi bilirki önümüz her şekilde kesilmektedir çin entrikalaro uygulanmaktadır dünyada zulüm gören bir topluluk varsa oda türklerdir allah yardımcımız olsun... öncelikle kısa kesmem gerektigini düşünüyorum tanıtma faslı geçti ama burda şu fikrimi düşüncemi yazmadanda göndermeyecegim... bugün avrupa birligine girmek için ugraşılıyor benmi yanlış hatırlıyorum yoksa ben cahiller arasındaki alimmiyim bi yakıştırmaydı bu sadece türkiye cumhuriyeti kurulalı 100 yıl olmadan çatlaklar yıkmak için ugraşları göz önündedir meşru ve gayrimeşru yollardan yıpratılıyordur bu toplum devlet yapısı kurtuluş savaşında osmanlı yıkıldıgı zaman bizim topraklarımızı işgal edenler kimlerdi bugün ne degiştide içlerine girmeye çalışıyoruz onlara benzemeye çalışıyoruz fransada dansı yasaklayan dünyaya huzuru getiren toplum biz degilmiydik tarih tekerürden ibarettir buna inancım sonsuz mustafa kemalin gençlige hitabesinde yazdıgı gibi savaşmalıyız gençler olarak varımızla yogumuzla üniversitelerimizle amerikan oyunu sag sol olaylarına yer verilmemeli tıpta degil her dalda üretim yapan yerler olmalı üniversiteler tam bagımsızlıgımızı kazanmalıyız ha birde amerikanın bu vatanın soyu türk olanın burdan aldırması kendi ülkesi için çalıştırması kesinlikle kabullenir gibi birşey degildir ben ya çok cahilim yada çok deliyim MANİSAYA GİTMELİYİM SANIRIM...