Zümre başkanlığı

B Çevrimdışı

baybora

New member
Yönetmeliğe göre;branşında en kıdemli olan öğretmen zümre başkanı olur,deniliyor.Ancak,okul müdürleri keyfi olarak, birilerini atama usuluyle bu göreve getiriyorlar ve külfetmiş gibi bir izlenim verdiriyorlar.Arkadaşlar durumlarını değerlendirip,haklarını arasınlar.Saygıyla....

A Çevrimdışı

Alp Tunga

Guest
Ynt: Zümre başkanlığı

Tabii ki branşında en kıdemli olan zümre başkanı olur. Bunun başka bir açıklaması olabilir mi? Sizin okulunuzda farklı bir uygulama mı var hocam

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hocam çoğu okulda "geçen sene ben yapmıştım bu sene de sen yap" muhabbeti dönmekte veya müdür tarafından bazı öğretmenlere bu durum dayatılmakta (özellikle yeni gelenlere) Ona istinaden yazmış herhalde arkadaş.

B Çevrimdışı

baybora

New member

Maalesef öyle.En kıdemli olan,yıllardır ben yapıyorum,birazda siz yapın diyor.Müdüründe kime gücü yeterse ihale ona kalıyor.

D Çevrimdışı

dasdada

New member

Yanlış bilgi. Zümre başkanı zümre öğretmenlerince seçilir ve bu da gündemin maddelerinden biridir.
Ama işin doğrusu zümre başkanlığı angaryadır. Hiçbir anlamı ve fonksiyonu yoktur. Bu haliyle. Çünkü idereciler.yetkilerini ve güçlerini dağıtmazlar.

Geri