2009-2010 Tarih Dersi Yıllık Planları

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
2009-2010 9. Sınıf Tarih Ünitelendirilmiş Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: turgutreis

2009-2010 TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Yıllık Planı için tıklayınız. Hazırlayan: turgutreis

2009-2010 Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi planı için Plan 1 tıklayınız. Plan 2 tıklayınız. 1. Planı Hazırlayan: Mehmet KONU 2. Planı Hazırlayan: zela

2009-2010 10. Sınıf Tarih Ünitelendirilmiş Yıllık Planı (Yeni Müfresdat + 2 saatlik)için tıklayınız. Hazırlayan: İlteriş

2009-2010 10. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (TM Sınıfları + 2 Saatlik) tıklayınız. Hazırlayan: Mehmet KONU

2009-2010 11. Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (SÖZEL Sınıfları + 4 Saatlik) Plan 1 tıklayınız. Plan 2 tıklayınız. 1. Planı Hazırlayan: Mehmet KONU 2. Planı Hazırlayan: turgutreis

2009-2010 Demokrasi ve İnsan Hakları Dersi Yıllık Planı tıklayınız. Hazırlayan: Veli07

2009-2010 Sanat Tarihi 2 Dersi Yıllık Planı tıklayınız. Hazırlayan: turgutreis

2009-2010 12. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı tıklayınız. Hazırlayan: Mehmet KONU

2009-2010 Tarih 2 Dersi Sözel 10. Sınıf Yıllık Planı (Yeni Müfredat + 4 Saatlik) tıklayınız. Hazırlayan: İlteriş

2009-2010 Tarih Dersi Yıllık Planları hususunda istek ve önerilerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

T Çevrimdışı

tarihpınar

New member
Ynt: 2009-2010 Tarih Dersi Yıllık Planları

arkadaşlar verdiğiniz emeklere çok teşekkürler rica etsem tarih lise 4 un yıllık planlarını yada müfredatı da açıklaya bilirmisin elinizde varssa gerci adı değişmiş çağdaş türk dünyası tarihi olmuş .

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

2009-2010 Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi dersi yıllık planı henüz yapılmadı. Ama geçen yılki pan için "Tarih Dersi Yıllık Plan Arşivi" bölümümüze bakabilirsiniz.

ÇTDT müfredatı içinde "Mevzuat ve Dökümanlar" bölümümüze bakınız.

NOT: Yazım kurallarına biraz daha dikkat etmenizi rica ederim.

E Çevrimdışı

erhansaray

New member

yıllık planlar için öncelikle çok teşekkür ederim.ancak ink.tar.yıllık planında değerlendirme kısmı varken 9.sınıf yıllık planında değerlendirme kısmı yok.bir de bütün ünitelerde hep aynı kaynaklardan faydalanılmış .bu kaynak isimlerini her ünitede aynen belirtmek yerine değiştirip kullanmak daha faydalı olacaktır.özellikle teftişler açısından..

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Lütfen sorununuzu daha net yazınız.

M Çevrimdışı

mthn

New member

hocam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık

S Çevrimdışı

sezkar

New member

Özür diliyorum ama yıllık planları ben neden görüntüleyemiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

1. mesajdaki "tıklayınız." yazılarından planlara ulaşabilirsiniz.

S Çevrimdışı

sevcan79

New member

lise II tarih planını da dört göze bekliyoruz.. teşekkürler.. ^-^ ^-^

H Çevrimdışı

HASGÜL

New member

Ben HASGÜL sitenizin yeni üyesiyim.Herkese selamlar.Tarih 9 ve 11.sınıfların yıllık planlarını aldım.Hazırlayan arkadaş Turgutreis'e teşekkür ederim.Emeğine sağlık hakkını helal etsin.

E Çevrimdışı

evrenosbye

New member

inşallah birgün bu yıllık planları bende indireceğim ama haftalardır hala başlaramadım lütfen bana yardımcı olunuz mail adresimi vereyim bana oraya atarsanız sevineceğim inmiyo inmiyo inmiyo benim bilgisyarada bir sorun var yada ben beceremiyorummmm

E Çevrimdışı

evrenosbye

New member

bana lazım olanlar 9 10 11 tarih tc ink.tarihi ve atatürkçülük 12 çağdaş türk ve dünya tarihi yani özetle tüm yıllık planlar gereklli yardımsevere biri yokmu arkadaşlar zaman daraldı müdür başladı yıllık plan demeye kısa zamanda bekliyorum

Ö Çevrimdışı

özcan41

New member

penthesileia ' Alıntı:
lise II tarih planını da dört göze bekliyoruz.. teşekkürler.. ^-^ ^-^
aynı şekilde arkadaşlar tarih 2 4 saatlik yıllık plan yapan varsa lütfen yardımmm..

M Çevrimdışı

mustafacan

New member

İlteriş Hocam, 12. tm ve fen sınıfları için seçmeli bir ders var, biraz ağırda olsa biz geçen sene Türk tarihi ve Osmanlı'yı baştan sona kültür ve medeniyetlerle beraber verdik. Bu ders için yıllık plan çalışması göremedim bunun için bir çalışmanız olacak mı acaba?

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Plan hazırda hocam VİP ÜYElere özel olacak malesef. Anlayışla karşılayacağınızı umud ediyorum.

Geri