Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi geceler saygı değer hocalarım sizlere sorun şu ben lise de iken hocamdan bir padişahın ölüsüne haciz konulmuştu diye duymuştum bu konu hakkında bilgisi olan tekrardan detaylı şekilde anlatırsanız sevinirim şimdiden tşk ederim
Bana göre garip bir teşekkür olmuş bu.Padişahların paşa olamayacağını veya paşaların padişah olamayacağını Haluk kardeşime öncelikle belirtmek isterim.
Diğer tarfatan verilen cevapta sadece Vahdettin denilerek ünvanı belitilmemiş.Evet cevap doğru.Devrik son Osmanlı padişahı Vahdettin, vefâtında kasaba, bakkala ve fırına olan borçlarından dolayı 15 gün tabutu kaldırılmamıştır.
16 Mayıs 1926’da İtalya’da vefât etti. Cenâzesi, Şam’a getirilerek Sultan Selim Câmii Kabristanına defnedildi.