12.sınıf tarih dersi müfredatı acil

S Çevrimdışı

selo888

New member
arkadaşlar 12.sınıfta 2 saatlik seçmeli tarih dersi okutcam.. bu dersin müfredatı nedir acaba. ayrıca bu derste çağdaş türk ve dünya tarihini okutabilir miyiz zümre karrıyla.. bir sorun olur mu
ya da 11.sınıf seçmeli tarih dersini ve planını 12.sınıfta da uygulayabilir miyiz. değerli hocalarımızdan yanıt bekliyoırum teşekkürler

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: 12.sınıf tarih dersi müfredatı acil

Dersin müfredarı yok. Zümre karaıyla konuları belirlersiniz. Ama çtdt okutmanız saçma olur. Çünkü 12. sınıfların ders çizelgesinde zaten seçmeli çtdt var.

11. sınıf yeni müfredatı okutun yada lise 1-2+inkılap konularından karma plan yapın.

İyi çalışmalar.

S Çevrimdışı

selo888

New member

İlteriş ' Alıntı:
Dersin müfredarı yok. Zümre karaıyla konuları belirlersiniz. Ama çtdt okutmanız saçma olur. Çünkü 12. sınıfların ders çizelgesinde zaten seçmeli çtdt var.

11. sınıf yeni müfredatı okutun yada lise 1-2+inkılap konularından karma plan yapın.

İyi çalışmalar.

hocam bizde seçmeli dersler arasında çağdaş türk ve dünya tarihi dersi yok. sadece tarih var. sağlık meslek lisesi bizim

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Bir önceki ders çizelgesini bulamadım hocam. O sebeple birşey diyemiyorum.

F Çevrimdışı

FRT

New member
valla verildi hocam ben de 9. sınıf konularını işliyorum ygs için

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Bir dilekçe verin hocam okula.

12. sınıfta seçmeli tarih dersi yoktur. Sadece seçmeli ÇTDT dersi vardır. Merak ediyorum e-okulda notları nereye girdirecekler?

Geri