2009-2010 Tarih Dersi Yıllık Planları

O Çevrimdışı

oktartoygar

New member
Ynt: 2009-2010 Tarih Dersi Yıllık Planları

Planları ben yapıp herkesin ulaşabileceği şekilde yayınlayacağım.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "oktartoygar"

Mesajınız tarafımdan düzeltilmiş ama vermek isteğiniz mesaja dokunulmamıştır.

İyi çalışmalar.

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member

yıllık planlar için çok teşekkür ediyorum.ayrıca benimde zümrelerle ilgili olarak çalışmalarımı sizinle paylaşmak gibi bir niyetim var.birinci dönem tarih dersleri zümresi ve zümre başkanları zümresi gibi... hazır olunca paylaşacağım inşaallah.bu arada hazırlayan olursa onların yaptıklarıda bana yardımcı olur.

Ç Çevrimdışı

çağrı1

New member

sayın ilteriş hocam sanat tarihi 1 ne zaman hazır olur

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sanat Tarihi 1 konusunda söz veremem hocam. Çünkü şu an sözel tarih2 ile başım belada. Peşinde ÇTDT yapacağım. Sonra sanat tarihini denerim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

İndirmek istediğiniz plana tıkladığınızda "vip üye" meselesine yönleniyorsanız, malesef ordaki işlemleri yaparsanız plaa ulaşabilirsiniz.

Ama planalrın çoğu tüm üyelere açık. Eğer onlardan birini indiremiyorsanız ilgili mesajın altına yazın oradan yardımcı olayım.

B Çevrimdışı

berkesi

New member

elinize emeğinize sağlık ama plan indiremiyorum.vıp nasıl olunur,onuda bilmiyorum.teşekkürler

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

İlteriş ' Alıntı:
İndirmek istediğiniz plana tıkladığınızda "vip üye" meselesine yönleniyorsanız, malesef ordaki işlemleri yaparsanız plaa ulaşabilirsiniz.

Ama planalrın çoğu tüm üyelere açık. Eğer onlardan birini indiremiyorsanız ilgili mesajın altına yazın oradan yardımcı olayım.

E Çevrimdışı

eyyüp

New member

siteye yeni üye oldum yılık planları göremiyorum dolayısıylada indiremiyorum bu konuda yardımlarınızı mail adresime gönderirseniz memnun olurum

O Çevrimdışı

okansofi

New member

arkadaşlar planlarda nato kore savaşı gibi konular ama kitapda bu konu işlenmemiş öğretim programımı yenilendi İnkılabın....

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member
12.sınıf (sosyal alan) proje hazırlama dersi yıllık planı

proje hazırlama dersi için örnek projeler ve bu dersin planı içeriği hakkında bilgiye ihtiyacım var.

B Çevrimdışı

bahattin0571

New member

Saygılarımla! Öncelikle kolay gelsin ve emekleriniz için teşekkürler. Bizde 11 Sınflar ve 12 TM sınıflar için seçmeli Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi, 10 Sosyal sınıflar için 2 saatlik Seçmeli Tarih Dersi ve 11. Sınflarda da 1 saatlik seçmeli tarih dersi bulunmaktadır bunların Planlarını temin etmemiz mümkünmü teşekkürler ediyorum. Saygılarımla.

B Çevrimdışı

Battalgazi

New member

Saygı değer hocalarım Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde çalışan bir Tarih Öğretmeni meslektaşınız olarak Eğitim öğretim yılının başlamasına bir hafta gibi bir süre kala çıkarılan yönetmelikle okutulması istenilen seçmeli dersler için, müfredat konusunda bir belirsizlik olduğu kanısındayım. 10, 11, ve 12. sınıflarda okutulacak bu dersler için hangi müfredatı kullanabiliriz? Görev yaptığım ilçede her kafadan bir ses çıkıyor. En son olarak okul müdürümle 9-10-11. sınıf müfredatlarından ÖSS de çıkan konular ağrlıklı olacak şekilde karma bir müfredat hazırlama kararı aldık. Bu doğrumudur? Değilse ne yapmalıyız.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

M Çevrimdışı

M.özen

New member

arkadaşlar bir türlü yıllık planları açamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hangileri olduğunu hatırlamıyorum ama "turgutreis"in yaptığı planların bir kısmı word2007. Eğer sizin bilgisayarınızda word2003 varsa açamazsınız. Google da arama yaparsanız "microsoft"tan bulacağınız bir program sayesinde bilgisayarınızı word2007 kullanabilir hale getirebilirsiniz.

G Çevrimdışı

giyas013

New member

Arkadaşlar öncelikle emekleriniz için teşekkürler.Ben coğrafya öğretmeniyim. 10. sınıflar için sanat tarihi yıllık planı arıyorum.

Lütfen iletilerinizin tamamını veya bir kısmını büyük harfle yazmayınız. Tarafımdan düzeltildi. İLTERİŞ

Z Çevrimdışı

zeynep32

New member

Hocam vip üye olduğum halde hala planların hiç birini indiremiyorum lütfen yardımcı olun

S Çevrimdışı

süzin

New member

yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

Geri