2012-2013 Altın Üye Uygulaması Başlamıştır

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
L Çevrimdışı

lonisera

New member
sayin ilteris, lonisera ismini belirterek altin uye ucretini eft yapmis bulunmaktayim. onayiniz rica olunur.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
K Çevrimdışı

kaçora

New member
sayın Hasan BURAN
02.09.2012 tarihinde saat 20:40'ta İş Bankası hesabınıza Altın Üyelik işlemleri için 11 TL yatırdım. Sitedeki kullanıcı adım KAÇORA'dır. Altın Üyelik işlemlerimi aktifleştirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
K Çevrimdışı

kaçora

New member
Sayın Hasan BURAN
02.09.2012 tarihinde saat 20:40'ta İş Bankası hesabınıza Altın Üyelik işlemleri 11 TL yatırdım. Sitedeki kullanıcı adım KAÇORA' dır. Altın Üyelik işlemlerimi aktifleştirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

L Çevrimdışı

lonisera

New member
Sayin ilteris;

cuma aksami gondermis oldugum mesajin gozden kacmis olma ihtimaline karsi tekrar yaziyorum. Lonisera adli kullanici adina altin uyelik icin gerekli ucret eft ile hesabiniza gonderilmistir.

Uyelik onayi ile ilgili mesajinizi bekliyorum.

S Çevrimdışı

Seyyah_

New member
03.09.2012 tarihinde İş Bankası hesabınıza Altın Üyelik işlemleri 10 TL yatırdım. Sitedeki kullanıcı adım seyyah_' dır. Altın Üyelik işlemlerimi aktifleştirirseniz sevinirim. Teşekkürler..

J Çevrimdışı

jvlin

New member
sayın h. buran 10 tl 04/09/2012 tarihinde yatırıldı üye adı jvlin aktifleştirirseniz sevinirim saygılar.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "samko"

Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı.

Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için)

Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için)

Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Katkınız için çok teşekkürler.

Geri