M Çevrimdışı makif New member 8 Eyl 2012 #121 hocam makif ismiyle parayı yatırdım üyeliğimi aktifleştirirmisiniz.şimdiden teşekkürler
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 8 Eyl 2012 #122 Sayın "makif" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizde 3 aylık vip üyeliğiniz onaylandı. Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "makif" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizde 3 aylık vip üyeliğiniz onaylandı. Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
O Çevrimdışı osmanx New member 9 Eyl 2012 #123 cuma günü sltın üyelik için ödeme yaptım, nasıl üye olacağım, foruma yazmak altın üyelik için bilgi verir misiniz
cuma günü sltın üyelik için ödeme yaptım, nasıl üye olacağım, foruma yazmak altın üyelik için bilgi verir misiniz
O Çevrimdışı osmanx New member 9 Eyl 2012 #124 sayın ilter iş(hasan bora) 89192 üye no. cums günü eft ysptım hes.nıza, altın üye olmak istiyorum, ne gerekiyor, bana dönüş olmadı
sayın ilter iş(hasan bora) 89192 üye no. cums günü eft ysptım hes.nıza, altın üye olmak istiyorum, ne gerekiyor, bana dönüş olmadı
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 9 Eyl 2012 #125 Pazartesi akşamı işleminiz tamamlanır hocam. Gönderici adınızı lütfen tarihportali@gmail.com adresime mail atınız.
Pazartesi akşamı işleminiz tamamlanır hocam. Gönderici adınızı lütfen tarihportali@gmail.com adresime mail atınız.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 9 Eyl 2012 #126 Sayın "anamur1972" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "anamur1972" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
D Çevrimdışı deren.defne New member 10 Eyl 2012 #127 deren.defne gönderen:selda köle kullanıcı adı:deren.defne olarak üyelik ücretimi yatırdım. üyeliğimi aktif duruma getirirseniz sevinirim.
deren.defne gönderen:selda köle kullanıcı adı:deren.defne olarak üyelik ücretimi yatırdım. üyeliğimi aktif duruma getirirseniz sevinirim.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #128 Sayın "deren.defne" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "deren.defne" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #129 Sayın "akhmert" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "akhmert" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #130 Sayın "etezel" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "etezel" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #131 Sayın "necokar" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "necokar" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #132 Sayın "daldandala" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "daldandala" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #133 Sayın "magician" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizde 3 aylık vip üyeliğinizi tanımlandı. Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "magician" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizde 3 aylık vip üyeliğinizi tanımlandı. Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #134 Sayın "güleç" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "güleç" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #135 Sayın "ural_55" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "ural_55" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #136 Sayın "mesep" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "mesep" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #137 Sayın "dirgemeli" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "dirgemeli" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #138 Sayın "ŞULE52" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "ŞULE52" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 11 Eyl 2012 #140 Sayın "meloşe" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "meloşe" Sitemizdeki altın üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğinizi yapabilmem için) Ayrıca :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemize üye olup oradaki üye adınızı bana bildiriniz. (3 aylık vip üyeliğinizi yapabilmem için) Planlara ulaşmak için lütfen tıklayınız. Katkınız için çok teşekkürler.