E Çevrimdışı ergenekon New member 10 Eyl 2012 #21 merhaba bugün platin üyelik için gerekli parayı yatırdım.
M Çevrimdışı magician New member 10 Eyl 2012 #22 Merhabalar altın üyelik için gerekli parayı hesabınıza eft ile yatırdım.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 10 Eyl 2012 #23 Sayın "ergenekon" Sitemizdeki platin üyeliğiniz, :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizdeki 1 yıllık vip üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğiniz yapabilmem için) Katkınız için çok teşekkürler.
Sayın "ergenekon" Sitemizdeki platin üyeliğiniz, :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizdeki 1 yıllık vip üyeliğiniz onaylandı. Lütfen www.tarihportali.org - Dosya/Resim Yükleme Sistemi| Home adlı sitemize üye olup üye adınızı bana bildiriniz. (1 yıllık premium üyeliğiniz yapabilmem için) Katkınız için çok teşekkürler.
E Çevrimdışı ergenekon New member 10 Eyl 2012 #24 çok teşkkür ederim tarih portali hepimizin tarihsinavi.com sitesinde üye adım ergenekon
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 12 Eyl 2012 #26 Sayın "akdeniz71" 2 sitede işleminiz tamamlandı. Katkınız için teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 12 Eyl 2012 #27 Sayın "vcazgir" 2 sitede işleminiz tamamlandı. Katkınız için teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 15 Eyl 2012 #28 Sayın "balanadolu" 2 sitede aktivasyonunuz tamamlandı. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 15 Eyl 2012 #29 Sayın "TÜRKkIzI" Aktivasyonunuz tamamlandı. Lütfen :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizdeki üye adınızı bildiriniz.
Sayın "TÜRKkIzI" Aktivasyonunuz tamamlandı. Lütfen :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizdeki üye adınızı bildiriniz.
Çevrimdışı yengec New member 17 Eyl 2012 #30 hocam yengec üye adımla platin üyelik için iş bank hesabınıza ödeme yaptım aktivasyonu bekliyorum teşekkürler
hocam yengec üye adımla platin üyelik için iş bank hesabınıza ödeme yaptım aktivasyonu bekliyorum teşekkürler
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 17 Eyl 2012 #31 Sayın "yengeç" 2 sitede işleminiz tamamlandı. Katkınız için teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 17 Eyl 2012 #32 Sayın "balıg" Platin üyeliğiniz onaylandı lütfen mail veya telefon yoluyla :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adresimizdeki üye adınızı bana bildiriniz.
Sayın "balıg" Platin üyeliğiniz onaylandı lütfen mail veya telefon yoluyla :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adresimizdeki üye adınızı bana bildiriniz.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 17 Eyl 2012 #33 Sayın "tivecek" 2 sitede de üyeliğiniz onaylandı. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 17 Eyl 2012 #34 Sayın "tarihi çeri" 2 sitede üyeliğiniz onaylandı. Katkınız için teşekkürler.
G Çevrimdışı göv55 New member 22 Eyl 2012 #35 İlteriş hocam, göv55 kullanıcı adıyla iş bankasına parayı yatırdım.sınav sitenize da aynı adla üye oldum.acilen aktivasyon bekliyoru. teşekkürler
İlteriş hocam, göv55 kullanıcı adıyla iş bankasına parayı yatırdım.sınav sitenize da aynı adla üye oldum.acilen aktivasyon bekliyoru. teşekkürler
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 22 Eyl 2012 #36 Sayın "göv55" 2 sitede üyeliğiniz onaylandı. Katkınız için teşekkürler.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 23 Eyl 2012 #37 Sayın "ozmoz" Üyeliğiniz onaylandı. Lütfen :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: daki üye adınızı bildiriniz.
Sayın "ozmoz" Üyeliğiniz onaylandı. Lütfen :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: daki üye adınızı bildiriniz.
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 26 Eyl 2012 #38 Sayın "rgrfdrr" 2 sitede de üyeliğiniz onaylandı. Katkınız için çok teşekkürler.
Çevrimdışı dehliz New member 30 Eyl 2012 #39 sayın hocam platin üyelik için gerekli olan ödemeyi eft olarak gönderdim ilginiz için teşekkür ederim..
sayın hocam platin üyelik için gerekli olan ödemeyi eft olarak gönderdim ilginiz için teşekkür ederim..
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 1 Eki 2012 #40 İşleminiz onaylandı hocam. Katkınız için çok teşekkürler.