2014-2015 Altın Üye Uygulaması Başlamıştır

P Çevrimdışı

pegai

New member
merhabalar. Hesabınıza havaleyi yaptım yarın itibariyle hesabınızda olur. Bilgilerinize..

K Çevrimdışı

kaçora

New member
Sayın Hasan BURAN
İş Bankası hesabınıza altın üyelik ücreti olan 10 TL'yi bugün (04.09.2014) yatırdım. Kullanıcı adı: kaçora. (Banka dekont açıklama: KACORA DERMANLI KALENDER AKT.). Üyeliğimi aktifleştirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "kaçora"

Üyelik işleminiz tamamlandı. Katkınız için teşekkürler.

Lütfen 1 aylık vip üyeliğinizi tanımlayabilmem için :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: a üye olarak (üyeliğiniz yoksa) üye adınızı buradan bana bildiriniz.

Lütfen 1 yıllık premium üyeliğinizi tanımlayabilmem için yuklesene.org a üye olarak üye adınızı buradan bana bildiriniz.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "yatasoy"

Lütfen 1 aylık vip üyeliğinizi tanımlayabilmem için :: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: a üye olarak (üyeliğiniz yoksa) üye adınızı buradan bana bildiriniz.

Lütfen 1 yıllık premium üyeliğinizi tanımlayabilmem için yuklesene.org a üye olarak üye adınızı buradan bana bildiriniz.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "pegai"

I Çevrimdışı

ibo6055

New member
Üyelik ismim ibo6055(İbrahim Armağan). an itibariyle (05,09,2014 cuma) üyelik ücretimi Hasan Buran adına yatırmış bulunmaktayım.Üyeliğimin aktif edilmesini bekliyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

E Çevrimdışı

ergenekon

New member
hocam paypaldan ödeme yapacağım ancak hangi e mail hesabına yapacağımı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "ergenekon"

Sol üst köşeden "Profiliniz'e giriniz. Açılan sayfada "Ayarlarım" sekmesi altında "Ücretli Abonelik" sekmesine tıklayarak aşamaları takip ederek işleminizi tamamlayınız.
Üyeliğiniz otomatik olarak aktif olur.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "balkes2"

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "ibo6055"

E Çevrimdışı

ergenekon

New member
Hocam profiliniz diye bir bölüm yok sol üst köşede ayarlarım kısmındada ücretli abonelik seçeneği yok.Siz bana özel mesajla paypal hesabınızda kullandığınız e-maili söylerseniz size gerekli meblayı gönderebilirim.

Geri