2015-2016 Altın Üye Uygulaması Başlamıştır

H Çevrimdışı

haskel30

New member
merhaba hocam. altın üyelik için gerekli olan 15 tl'yi yatırdım. üyeliğimi onaylar mısınız? kullanıcı adı: haskel30 iyi günler

T Çevrimdışı

tarih210

New member
hocam ben altın üyelik için 15 tl'yi yatırdım. üyeliğim onaylandı mesajı geldi. ancak yıllık planlara ulaşamıyorum. yıllık plan talep formu doldurmama rağmen mail adresime de gelmedi. acil ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. (kullanıcı adı: tarih2 )

Y Çevrimdışı

yasafa

New member
altın uyelık ücretini eft yoluyla gönderdim kullanıcı adım yasafa uyelıgımı yenılersenız sevınırım

H Çevrimdışı

haskel30

New member
hocam hayırlı bayramlar. bayramınız mübarek olsun. benim üyeliğim onaylandı, yıllık plan talep formunu da doldurdum fakat mail adresime gönderilmedi. ilgilenirseniz sevinirim. iyi günler.

Y Çevrimdışı

Yeditepe

New member
Hayırlı Bayramlar,
Altın üyelik için gerekli 15 TL'yi demin EFT yoluyla hesabınıza yatırdım. Altın üyeliğimi hemen onaylarsanız sevinirim. EFT açıklama kısmında kullanıcı adımı da (Yeditepe) yazdım.

Y Çevrimdışı

Yeditepe

New member
bir de sorularım olacaktı, yardımcı olursanız sevinirim.
Yıllık plan talep formunu doldurmaktan bahsetmiş arkadaşlar. yıllık planlar istek halinde mail adresimize gönderiliyormuş. yıllık plan talep formunu nereden dolduracağız ve mail adresimize ne kadar sürece ulaşır?

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Sayın "Yeditepe"

Altın üyeliğiniz onaylanmıştır.

Herhangi bir yıllık planının linkine tıkladığınızda Yıllık plan talep formuna ulaşabilirsiniz. Bu akşam formu göndermeniz halinde saat 12'ye kadar planlar mail adresinizde olacaktır.

:: Tarih Portalı Soru Bankası Sistemimize Hoşgeldiniz :: adlı sitemizin alt yapısı yeniden yazılmaktadır. Bittiğinde sitemizdeki mailiniz vasıtasıyla bilgi verilecek ve oradaki üyelik işleminiz de tamamlanacaktır.

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

Yeditepe

New member
Teşekkür ederim.
Yıllık plan talep formunu doldurup gönderdim. Sene başı zümre toplantısını da isteyecektim ama demeyi unutmuşum.
dilerim dediğiniz vakitte elime ulaşır planlar.
tekrar teşekkürler.

E Çevrimdışı

ELANTRA

New member
elantra rumuzu ile 28 eylülde altın üyelik için 15 tl yatırdım.üyeliğimi yenileyelim lütfen.(osman buyruk)

T Çevrimdışı

Tarihi çeri

New member
Sayın hocam altın üyelik için gerekli ücreti yatırdım yarın hesabınıza geçer.Kullanıcı adım tarihi çeri

Geri