2016-2017 Altın Üye Uygulaması Başlamıştır

L Çevrimdışı

L.Şule

New member
Sayın Hassan BURAN,07.10.2016 tarihinde (Bugün) Altın Üyelik ücreti olan 20 TL'yi İş Bankası hesabınıza havale yoluyla transfer ettim. Altın Üyeliğimi aktif hale getirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Sitedeki Üye Adı:L. ŞULE

L Çevrimdışı

L.Şule

New member
07.10.2016 tarihinde hesabınıza saat 11:00 da 20 tl havale yapılmıştır L*.ŞULE üye adı ile altın üyelik için mesajıma yanıt vermediniz. altın üyelğimi aktif ederseniz sevinirim

B Çevrimdışı

bilgekagan

Altın Üye
Sayın Hocam 12/10/2016 tarihinde altın üyelik için eft yaptım. Altın üyeliği onaylarsanız çok sevinirim. planlara ve zümreye doğrudan nasıl ulaşabiliriz. Teşekkür ederim
Saygılarımla
üye adı : bilgekagan

P Çevrimdışı

percy

New member
Sayın hocam ücreti gönderdim. Sabah hesabınızda olur. Bilgilerimi de emaille yolladım. Gün içinde dönüş yaparsanız sevinirim...

O Çevrimdışı

ood

New member
2017/2018 öğretim yılına ait 9.sınıf tarih-10.sınıf tarih-11.sınıf 4 saatlik seçmeli tarih-11. sınıf inkılap tarihi-12.sınıf 4 saatlik ÇTDT yıllık planları ve sene başı okul zümre planını istirham ediyorum.Başarı ve sağlık dileklerimle- ood

T Çevrimdışı

tarih4

New member
Hocam size gönderdiğim mesajda da belirttiğim gibi 04/01/2018'de eft yaptım. Altın üyeliğimin aktifleştirilmesini rica ediyorum. Teşekkürler.

Geri