2017-2018 Altın Üye Uygulaması Başlamıştır

İ Çevrimdışı

İşbara1

New member
Sayın hocam altın Üyelik ücretini hesabünüza 07/09/ 2017 tarihinde yatürdüm.linklere ulaşmamızın sağlanmasını ve üyeliğimizin yenilenmesini rica ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
perkam Çevrimdışı

perkam

New member
Perkam ismiyle uyelik ücretimi yatırdım. Üyeliğimi aktif hale getirebilir misiniz?

İ Çevrimdışı

İşbara1

New member
Hocam aktive edildi yazmışsınız ama hâlâ dosyalara ulaşamıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

A Çevrimdışı

adoniya02

New member
2017-2018 öğretim yılı Altın Üyelik için ücreti bugün (11.09.2017) hesabınıza Havale yaptım.
Kullanıcı adı:adoniya02
üyeliğimi aktif hale getirirseniz sevinirim saygıdeğer Hocam

U Çevrimdışı

ural_55

Altın Üye
Kullanıcı Adı : ural_55
Altın üyelik için hesabınıza 25 TL yatırdım. Üyeliğimin aktif edilmesini istiyorum. Teşekkür ederim.

T Çevrimdışı

Tarihi çeri

New member
Hocam 12.09.2017 saat 17:40 itibariyle üyelik ücretini yatırdım ancak yarın hesabınıza aktarılacak üyelik adım tarihi çeri

Y Çevrimdışı

yatasoy

New member
Hocam merhaba kullanici adim :yatasoy hesabiniza 25 tl yatirdim. üyeliğimi aktif edermisiniz

Y Çevrimdışı

yatasoy

New member
Hocam merhaba,

Zümrelerin e okulda hazırlanması bu sene başladı mı? 2017-2018 Tarih dersi sene başı zümresi gönderbilir misiniz?

İyi akşamlar?

C Çevrimdışı

ceran

New member
Merhaba hocam. Dün hesabınıza 25 TL'yi gönderdim ama altın üyeliğim aktiflestirilmemis. Üyeliğimi aktiflestirebilir misiniz?

G Çevrimdışı

gokcenalkan

New member
Bugün hesabınıza ücreti yatırdım. Acaba ne zaman üyeliğim aktif hale gelebilir? Yıllık planlara acil ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Geri