D Çevrimdışı dirokwan New member 30 Ara 2008 #21 Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları Gazi Eğitim Fakültesi 2005 mezunlarına selam...
A Çevrimdışı adasahin New member 1 Ocak 2009 #22 Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları 2004 mezunuyum varmı bizim dönemden?
A Çevrimdışı Albörü New member 30 Ocak 2009 #23 Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölümü 1988 mezunuyum.Adana'da görev yapmaktayım.Tüm arkadaşlara gönülden saygılarımla.Ali
Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölümü 1988 mezunuyum.Adana'da görev yapmaktayım.Tüm arkadaşlara gönülden saygılarımla.Ali
K Çevrimdışı kayabeyh New member 17 Ağu 2009 #24 Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları Ben 91 mezunuyum..var mı dönemimden birileri..merakediyorum aslında
Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları Ben 91 mezunuyum..var mı dönemimden birileri..merakediyorum aslında
D Çevrimdışı dollaz New member 13 Ara 2009 #25 Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları gazi eğitim fakültesi 2005 mezunuyum. herkese selamlar
Ynt: Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Bölüm Mezunları gazi eğitim fakültesi 2005 mezunuyum. herkese selamlar