GÜMÜŞ ÜYE Ödemesini Yapıp Hesabı Aktif Olmayanlar

T Çevrimdışı

TARİHCAN

New member
Ynt: GÜMÜŞ ÜYE Ödemesini Yapıp Hesabı Aktif Olmayanlar

13 EYLÜL 2010 Tarihinde Ziraat Bankasının Adana stad Şubesine TARİHCAN/ELİF GÖNKEK ADIYLA 10 TL yatırdım Gümüş üyeliğimin aktifleştirilmesini istiyorum.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "TARİHCAN"

Aktivasyon tamamlandı. Aşağıdaki linki takip ediniz.

U Çevrimdışı

uğur

New member

08.09.2010 tarihinde Halkbank'a EFT yoluyla uğur kullanıcı adıyla para yatırdım.Gümüş üyeliğim başlatılmadı. Bir yanlışlık oldu ise beni bilgilendirirseniz sevinirim

S Çevrimdışı

selcukalgul

New member

ziraat bankasına dün (pazartesi) ücreti yatırdım , üyeliğim aktifleşmedi henüz. ilgilenirseniz sevinirim

A Çevrimdışı

akhmert

New member

kullanıcı adım akhmert 14/09/2010 da aidatı yatırdım en kısa zamanda gümüş üyeliğimi aktif hale getirilirse çok memnum olacam.

R Çevrimdışı

recepsener68

New member

Banka hesabına 10 tl havale yaptım. Gümüş üyeliğim ne zaman aktif olacak? Kullanıcı adı recepsener68

T Çevrimdışı

TARİHCAN

New member

sayın hocam linkte bir sorun var ilgilenirseniz sevinirim

T Çevrimdışı

TüRKkIzI

New member

Bende yatırdım benimde olmadı yardımcı olurmusunuz

A Çevrimdışı

arevinu

New member

merhaba,

15.o9.2010 çarşamba günü gümüş üyelik başvurum korkmaztarihci rumuzu adına özgürcan korkmaz tarafından hesabınıza 10 tl gönderilerek yapılmıştır.hesabımı aktif hale getirirseniz sevinirim.kolaylıklar diliyorum

K Çevrimdışı

kibele17

New member

Slm Hocam.bende bugün işbankasına gümüş üyelik için 10 tl havale ettim kibele 17 olarak...üyeliğimiz ne zaman aktif olacak...Bilgi verirseniz sevinirim...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "kibele17" lütfen gönderici adınızı bildiriniz.

K Çevrimdışı

kibele17

New member

Sayın Hocam açıklama bölümüne kibele17 yazdım.iş bankası hesabımdan havale yaptığım için nesrin özgen olarak görülebilir.çanakkale iş bankası.

J Çevrimdışı

judas

New member

samsun bafra ziraatbankasına 10 tl yatırdım üyeliğimi aktif hale getirimisiniz ..isim judas

G Çevrimdışı

göktürkkızı

New member

Merhaba ilteriş hocam ,Bugün Bitlis Mutki Şubesinden Emine Bayram isminden 10 tl havale ettim. Nicim göktürkkızı hesabımı aktifleştirirseniz sevinirim, Şimdiden teşekkür ederim

A Çevrimdışı

ademkul

New member

Merhaba ilteriş hocam ,Bugün Evren BUDİYAR isminden 5 tl havale ettim işbankası samsun merkez şubesine. Nicim ademkul hesabımı aktifleşmedi hala ne zamana olur acaba Şimdiden teşekkür ederim

G Çevrimdışı

göktürkkızı

New member

Merhaba İlteriş Hocam,yukarda bilgileri yanlış yazmışım Bu gün Diyarbakır'ın Eğil Şubesinden ( Ziraat Bankası ) Emine Bayram isminden 10 tl Samsun Bafra Şubesine gönderildi.Açıklama belirtilmemiş. Nicim göktürkkızı .Üyeliğimi aktifleştirirseniz sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

Geri