Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GÜMÜŞ ÜYE Ödemesini Yapıp Hesabı Aktif Olmayanlar
13 EYLÜL 2010 Tarihinde Ziraat Bankasının Adana stad Şubesine TARİHCAN/ELİF GÖNKEK ADIYLA 10 TL yatırdım Gümüş üyeliğimin aktifleştirilmesini istiyorum.
08.09.2010 tarihinde Halkbank'a EFT yoluyla uğur kullanıcı adıyla para yatırdım.Gümüş üyeliğim başlatılmadı. Bir yanlışlık oldu ise beni bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba,
15.o9.2010 çarşamba günü gümüş üyelik başvurum korkmaztarihci rumuzu adına özgürcan korkmaz tarafından hesabınıza 10 tl gönderilerek yapılmıştır.hesabımı aktif hale getirirseniz sevinirim.kolaylıklar diliyorum
Slm Hocam.bende bugün işbankasına gümüş üyelik için 10 tl havale ettim kibele 17 olarak...üyeliğimiz ne zaman aktif olacak...Bilgi verirseniz sevinirim...
Merhaba ilteriş hocam ,Bugün Evren BUDİYAR isminden 5 tl havale ettim işbankası samsun merkez şubesine. Nicim ademkul hesabımı aktifleşmedi hala ne zamana olur acaba Şimdiden teşekkür ederim