Gümüş Üye Uygulaması Başlamıştır

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
A Çevrimdışı

alpaslandemirtr

New member
Gümüş üyeliğim ne zaman aktif hale gelecek

02.10.2010 tarihinde iş bankasına para yatırdım. Üyelik ne zaman aktif hale gelecek.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
A Çevrimdışı

ahmet samet

New member
Ynt: Gümüş Üye Uygulaması Başlamıştır

bende gümüş üye olmayı düşünüyorum ama neler var bu gümüş üye forumunda bilmedende olmuyor bana bir mail atıp bilgi verebilirmisiniz?

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış.

Şu aşama da "gümüş üye"liğin getirdiği çok ekstra birşey yok. (adınız farklı renkte, özel mesaj gönderebilir, site yönetimine direk ulaşabilir, site içi yarışmalara direk katılım hakkı kazanır.) Eğitim-öğretim yılı başlarında yıllık planlarımızı oradan yayınlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda o bölümün içeriğini arttırabilmek için çalışmalarımız devam ediyor.

A Çevrimdışı

arosportosaramis

New member

sayın admin merhaba internette altın gümüş üyelik anlayışı biteli seneler oluyor, birşeyi indirmek için, buna dahil olmaya çalışmak ne kadar mantıklı?

B Çevrimdışı

berr3

New member

Sayın Hocam,
eski gümüş üyesi idim.Gerekli ücreti EFT yaptım.
bilginize...Üyeliğimi aktifleştirirseniz sevinirim.Hayırlı olması dileklerimle...İyi bayramlar...

berr3

B Çevrimdışı

berr3

New member

Hocam tekrar merhaba...29,08,2011 tarihinde gümüş üyelik için hesabınıza Bolu Ziraat Bankası hesabından EFT yapmıştım.Ama açıklama kısmına üye adını yazmayı unutmuşum.EFT'de geçen isim BARIŞ SONER'dir.
Üye adım ise "berr3"
Buna göre üyeliğimi aktive ederseniz sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

Geri