Hoşgeldiniz

L Çevrimdışı

legend78

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Ben Hilal.Karabük Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim. Bu sitede emeği olursa ne mutlu bana.

5 Çevrimdışı

55emel57

New member

Merhaba.Ben Emel.Samsun'danım.MPAL'de okuyorum.9-G sınıfındayım.Site gerçekten çok güzel hocam.Teşekkürler...

S Çevrimdışı

..selma..

New member

merhaba ben izmir'den selma.celal bayar üniversitesi tarih bölümü öğrencisiyim.anladığım kadarıyla lise öğrencileri çoğunlukta.tarih bilincine sahip olan öğrencileri görmek çok güzel.herkese selamlar

B Çevrimdışı

biritarihmidedi

New member

Merhabalar ben Deniz.

Tarih ile ilgili hem kendi yazılarımı hem de kaynak yazıları paylaşmak istediğim bir blog açtım. Ve bu blog içinde tabii ki, kaynak arayışına girdim. Bu arayışta bu sitenin büyük payı oldu. Tamamı ile tarih cenneti gibi bir yer burası. Yani bunu kaynak için söylemiyorum. Kaynakça olarak burayı kullanmam için izin vermeyebilirsiniz., en doğal hakkınız. Ama bir tarih meraklısı olarak burada olmak benim için eşsiz bir duygu. Üniversite de Sosyal Bilimler okuyacağımdan burasıda ödevlerimde yardımcı olabilir bana. Bunun için de şimdiden teşekkür ederim...

Umarım ki uzun süre ayakta kalır bu site....

Saygılarımla
Deniz Kocatürk

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "biritarihmidedi"

Elbette sitemizi kaynak olarak kullanabilirsiniz. (Özgün paylaşımlarımızda emeğe saygı adına sitemizin adını zikretmeniz yeterli olacaktır.)

B Çevrimdışı

biritarihmidedi

New member

İlteriş ' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz "biritarihmidedi"

Elbette sitemizi kaynak olarak kullanabilirsiniz. (Özgün paylaşımlarımızda emeğe saygı adına sitemizin adını zikretmeniz yeterli olacaktır.)

Teşekkür ederim, hoşbulduk.

Tabii ki bunu yapacağım. Yani aldığım kaynağın direkt bağlantısını ekleyeceğim ve ek olarakta sitenin ismini de ekleyeceğim.. Şu şekilde olacak:

Tarih Portalı - Kaynak Belge

:)

Tekrar teşekkürler... :)

A Çevrimdışı

Almıla

New member

Merhaba ben Gökçe 11. sınıf fen öğrencisiyim ve bu sene tubitak proje yarışmasına tarih bölümünden katılmaya hazırlanıyorum.(Gerçekten de 1. olmak gibi bir isteğim var :1) ) Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesinde okuyorum araştırma yaparken bu siteye rasladım ve benim için gerçekten güzel bir kaynak olabileceğini düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :) Aranıza katıldığım için çok mutluyum Güzel makalelerinizden yararlanmayı bekliyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :)

G Çevrimdışı

gül28

New member

Almıla ' Alıntı:
Merhaba ben Gökçe 11. sınıf fen öğrencisiyim ve bu sene tubitak proje yarışmasına tarih bölümünden katılmaya hazırlanıyorum.(Gerçekten de 1. olmak gibi bir isteğim var :1) ) Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesinde okuyorum araştırma yaparken bu siteye rasladım ve benim için gerçekten güzel bir kaynak olabileceğini düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :) Aranıza katıldığım için çok mutluyum Güzel makalelerinizden yararlanmayı bekliyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :)

Hoşgeldiniz..Tarihe meraklı öğrencılerı görmek ne güzel.....

Ç Çevrimdışı

Çakıroğlu

New member

Bütün tarih sevdalılarını en içten dileklerimle selamlarım.Ben, Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi eğitim görmekteyim.Siteniz gerçekten tarih alanında çok büyük bir yere sahip.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Şaman ' Alıntı:
Bütün tarih sevdalılarını en içten dileklerimle selamlarım.Ben, Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi eğitim görmekteyim.Siteniz gerçekten tarih alanında çok büyük bir yere sahip.

Hoşgeldiniz "Şaman"

Geri