Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm beyler adım fatih ögrenciyim tarif benım en sevdigim ders ve kafama yatkın olan bir derstir inş faydalı bilgiler edniriz heppiniz allaha manaet olun kendinize iyi bakın beyler tarih sıvında 9 okuyorum bana yardımcı ola bılecem var mı cvb beklıyorum !!!!1 ( ( ( ( (
Adım Uğur zonguldak ili Eğerci lisesinde 12. sınıfta okuyorum.Sitenizi çağdaş Türk Ve Dünya Tarihi dersi için ödev ararken rastladım.Yaptığınız çalışmalrda başarılar dilerim.
NOT: Sitemizde elimizden geldiği kadar msn kısaltmaları kullanmamaya ve dilimiz imla kurallarına uymaya çalışıyoruz. Sizinde azami dikkat göstermeniz dileğiyle. (Bu bağlamda mesajınız düzenlenldi.)
Selam ben Güray (junuorral) Siteye katılalı 1,52 hafta oldu ancak vakit buldum (" kendimi tanıştırmaya neden diyeceksiniz? Söyleyeyim:
o kadar konu, bilgi ve yeni örendiğim bir sürü bilgi var ki hepsini okumak ve ilgimi çekenlere ek bilgiler bulmak o kadar kolay değil Bir de siteye alişmak var tabi ^^( Umarım siteye faydalı olurum. Her konuda bilgi alış verişinde bulunmak en sevdiğim uğraşlardan birisidir ) Şimdilik bu kadar selametle...... :
Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Ben İlteriş'in şuan görev yaptığı okulun öğrencilerinden MELİKE.Sitenin başına gelen olumsuzluk beni üzdü umarım bir daha böyle bir şey ile karşılaşmayız.