Çevrimdışı ziberkan Super Moderator 10 Ara 2007 #1 İndir var mı yok mu ben bulamadım bir bakarsanız sevinirim. şifre: www.tarihportali.net
S Çevrimdışı suskunyurek New member 10 Ara 2007 #2 Ynt: Kokosoft Öss Tarih Programı hocam site dosya için virüs uyarısı yapıyor.
Çevrimdışı ziberkan Super Moderator 10 Ara 2007 #3 Ynt: Kokosoft Öss Tarih Programı Şu an arkadaşın bilgisayarındayım ama en yakın zamanda bakacağım. Uyarınız İçin Teşekkürler. Şu an baktım Nod32 ile tarattım ama herhangi bir şey bulmadı. Kendimde kullandım bir yanlışlık olmaması gerekir. Selametle.
Ynt: Kokosoft Öss Tarih Programı Şu an arkadaşın bilgisayarındayım ama en yakın zamanda bakacağım. Uyarınız İçin Teşekkürler. Şu an baktım Nod32 ile tarattım ama herhangi bir şey bulmadı. Kendimde kullandım bir yanlışlık olmaması gerekir. Selametle.
S Çevrimdışı suskunyurek New member 10 Ara 2007 #4 Ynt: Kokosoft Öss Tarih Programı Hocam teşekkürler, şimdi tekrar denedim bu sefer virüs falan demedi ,ne oldu anlayamadım.... :'(
Ynt: Kokosoft Öss Tarih Programı Hocam teşekkürler, şimdi tekrar denedim bu sefer virüs falan demedi ,ne oldu anlayamadım.... :'(