Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 3 Eyl 2008 #1 mehtap-gez öğretmenimiz Yabgu olmuştur kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Tarih Portali Yönetimi adına İLTERİŞ
mehtap-gez öğretmenimiz Yabgu olmuştur kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Tarih Portali Yönetimi adına İLTERİŞ
Çevrimdışı raltar Super Moderator 4 Eyl 2008 #2 Ynt: mehtap-gez Yabgu Olmuştur Mehtap Hocamı tebrik ediyor,yeni görevinde başarılar diliyorum.
Çevrimdışı umuro Super Moderator 4 Eyl 2008 #3 Ynt: mehtap-gez Yabgu Olmuştur Raltar hocamın dileklerine en içten duygularımla katılıyorum.
Çevrimdışı ziberkan Super Moderator 4 Eyl 2008 #4 Ynt: mehtap-gez Yabgu Olmuştur mehtap-gez hocam yeni görevinizde başarılar. Selametle
S Çevrimdışı *SüRgÜn* New member 16 Eyl 2008 #5 Ynt: mehtap-gez Yabgu Olmuştur Uzun zamandır siteye girmiyorum;ancak bu haberi görünce gerçekten sevindim.Mehtap Hocam hayırlı olsun...Tebrik ederim... ())
Ynt: mehtap-gez Yabgu Olmuştur Uzun zamandır siteye girmiyorum;ancak bu haberi görünce gerçekten sevindim.Mehtap Hocam hayırlı olsun...Tebrik ederim... ())