Sitede yeni bir bölüm açmayı düşünüyoruz. Ama önce yönetime soralım dedik.
Malum tarih dersini her öğretmenin farklı bir anlatış biçimi var. Bunları birbirimizle paylaşabileceğimiz bir bölüm olsun istiyoruz. (Ziberkanla yüzyüze görüştük bu konuyu) Ancak başlığı veya alt başlıkları nasıl olmalı veya böyle bir bölüm olmalı mı?
Ziberkan'ın bana gönderdiği mesaj aşağıdaki gibi
Özellikle başlık konusunda fikirlerinizi bekliyoruz. Mesela "Tarih Dersi Nasıl İşlenir?" "Tarih Dersi Nasıl Sevdirilir" "Tarih Ders Anlatım Yöntemleri"
Lütfen fikirlerinizi beyan ediniz.
Malum tarih dersini her öğretmenin farklı bir anlatış biçimi var. Bunları birbirimizle paylaşabileceğimiz bir bölüm olsun istiyoruz. (Ziberkanla yüzyüze görüştük bu konuyu) Ancak başlığı veya alt başlıkları nasıl olmalı veya böyle bir bölüm olmalı mı?
Ziberkan'ın bana gönderdiği mesaj aşağıdaki gibi
Hasan hocam böyle bir bölüm açalım tarih bulmacalarını ve yeni fikirleri öğretmenlerimizin nasılders işlediklerini o kısma koyalım öğrencilerden de fikir için bir kısım koyalım ne de olsa onlar bizim müşterilerimiz. sırıt
Özellikle başlık konusunda fikirlerinizi bekliyoruz. Mesela "Tarih Dersi Nasıl İşlenir?" "Tarih Dersi Nasıl Sevdirilir" "Tarih Ders Anlatım Yöntemleri"
Lütfen fikirlerinizi beyan ediniz.