M Çevrimdışı M.ÇELİK New member 25 Şub 2008 #3 Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) ^-^ Çok güzel sağolun
N Çevrimdışı nuray67 New member 22 Nis 2008 #4 Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) Teşekurler
M Çevrimdışı MUSTAFA MERİÇ New member 23 Nis 2008 #5 Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) Bilgisayarıma kaydettim.Ama hareket etmiyor.Yüklemem gereken programı söyleyebilrmisinz.Teşekkürler.
Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) Bilgisayarıma kaydettim.Ama hareket etmiyor.Yüklemem gereken programı söyleyebilrmisinz.Teşekkürler.
K Çevrimdışı Katun New member 24 Nis 2008 #6 Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) Ben de ACDSee 7.0 var. Onunla açıyorum.
E Çevrimdışı eraser71 New member 2 Ocak 2010 #7 Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) adobe 10.0 media Flash player yükleyin hocam yoksa çalışmaz.
Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) adobe 10.0 media Flash player yükleyin hocam yoksa çalışmaz.
L Çevrimdışı LISELI_330 New member 9 Ocak 2010 #8 Ynt: Osmanlı Devleti'nin Genişlemesi (Flash Harita) teşekkürlerrrrr