Ynt: Sosyal Alan Tarih 3. Sınıfların 4 Saatlik Dersinin İçeriği Ne Olacak ?
Evet sonunda bir ses duyuldu Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nden (20 Eylül itibariyle) açıklamayı aşağıya kopyaladım arkadaşlar linki de koyuyorum bakın neler demişler
)
Sosyal Bilimler Alanı 11. Sınıf Tarih ve Sanat Tarihi Programı Talim ve Terbiye Kurulunca; 11. sınıf sosyal bilimler alanı 4 saatlik Tarih dersinde: yeni program hazırlanıncaya kadar,
bir önceki sınıfta okutulan Tarih dersi göz önünde bulundurularak Talim ve Terbiye Kurulunun 08/07/1992 tarih ve 192 sayılı Kararıyla kabul edilen
Genel Türk Tarihi ile 07/08/1992 tarih ve 193 sayılı Kararıyla kabul edilen
Osmanlı Tarih derslerinin öğretim
programlarından birisi esas alınarak zümre öğretmenlerince hazırlanan öğretim programlarının uygulanması,
08.12.2006 tarih ve 392 sayılı karar ile uygulamaya konulan Sanat Tarihi dersinin Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinde, 27.06.1991 tarih ve 105 sayı ile kabul edilen Sanat Tarihi dersinin ise orta öğretim kurumlarında uygulanması,uygun görülmüştür.
Yani karma bir program yapmamıza izin vermiyorlar,birisini tercih edin,zümrede karar alın ve okutun buyuruyorlar
) haaa öğrencinin kitabı varmış yokmuş önemli değil,başının çaresine bakar nasıl olsa herkes!!!!
http://ogm.meb.gov.tr/