Tarih 11.sınıf müfredatı acil yardım

S Çevrimdışı

selo888

New member
slm arkadaşlar. 11. sınıflar için seçmeli tarih dersi seçtik. peki tarih dersinin içeriği ne olacak acaba.. lise 1 de zorunlu olarak okutulan tarih dersinin müfredatı mı yoksa lise 2 de zorunlu olarak okutulan tarih dersinin müfredatı mı.. bir de eğitek meb.gov.tr de açık lise ders notları arasında tarih-3 diye bir ders var. acaba okutacağımız seçmeli tarih dersinin müfredatı bu tarih 3 mü. e kitabı indirdim inceledim. osmanlıların kuruluşundan sanayi inkılabına kadar geçen konuları kapsıyor.. şimdi benim ne yapmam lazım. acil yardım lütfen..

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: Tarih 11.sınıf müfredatı acil yardım

Seçmeli tarih dersini hangi alanlarda okutacaksınız.

S Çevrimdışı

selo888

New member

hocam bizim sağlık meslek lisesi seçmeli 2 saatlik tarih dersi.. 11.sınıflarda okutulacak.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hocam her halukarda zümre kararı alacaksınız. Benim tavsiyem 11. sınıflara yeni gelen müfredatı seçin, hem kitabı da var. Konu çok ağır gelir derseniz. Lise 1 ve lise 2 müfredatlarından karma yapın.

İyi çalışmalar.

S Çevrimdışı

selo888

New member

hocam bahsettiğiniz kitabı nerden temin edebiliriz. seçmeli ders olduğu için doğal olarak sene başında okula gelen kitaplar arasında yok.. kitabı ya da ders notlarını nasıl temin edebiliriz acaba. teşekkürler

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Kitap için idareye başvurun onlar bulur. Olmazsa mutlaka biri tarayıp siteye koyar.

Geri