Türk Tarih Kurumu’ndan makaleler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator
http://e-magaza.ttk.org.tr/

Not: Ne yazık ki ücretsiz indirme kaldırılmış paralı indirme getirilmiştir. Uyarıyı yapan arkadaşımıza teşekkür ederim ancak keşke bizimle de paylaşsaydı diyorum. Ama yine de yararlanmak isteyenler için konuyu bırakıyorum.

raltar Çevrimdışı

raltar

Super Moderator
Ynt: Türk Tarih Kurumu’ndan ücretsiz makaleler

Sanki bu sitede herşey paralı gibi gözüküyor. Bilhasa 4.madde de ''alışverişiniz tamamlandıktan sonra'' cümlesi dikkat çekici.Yani satın alındıktan sonra (bizzat ödemeden sonra) ayrıca PDF olarak gönderiliyorsa bir anlamı yok.Bunu deneyerek gerçekleştiren bir arkadaşımız varsa lütfen açıklasın.

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

ben de daha denemedim gelecek yıl ki projelerim için araştırma yapacağım o yüzden şimdilik kayıt oldum en yakın zamanda deneme yapacağım. deneyinci buradan haber veririm. Pdf formatını verypdf ile istediğimiz formata çevirebiliriz. Selametle

Y Çevrimdışı

YuSuFiSL@M

New member

Malesef çok geç kaldınız. Aşırı yüklenme sonucu TTK ücretsiz indirimleri durdurdu. Ben yaklaşık 400 makale indirebilidim. Önce havale yoluyla ödeme seçeneğinden alışverişi başlatıyorduk tüm iblgileri girip alışverişi başlatıyor ve onaylıyorduk. Siparişi onayladıktan 1 gün falan sonra indirebileceğimiz linkler geliyorduk. Tek tek seçerek indiriyorduk. Başta sınırsızdı sonra 5 makale ile kısıtlandı sonra 3e düşürdüler nihayet tamamen yasaklandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri