VİP Ödemesini Yapıp Hesabı Aktif Olmayanlar

I Çevrimdışı

ibo60

New member
Ynt: VİP Ödemesini Yapıp Hesabı Aktif Olmayanlar

Hasan BURAN Hocam ben İbrahim ATMAĞAN ismiyle AKBANK ATM den BAFRA'daki hesabınıza 24/09/2009 tarihinde havale yaptım. VIP üyeliğimi aktifleştirebilirmisiniz.(üye adı:ibo60). Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim...

E Çevrimdışı

elif ercan

New member

üye adım elif ercan 24/09/2009 da akbank hesabına 10:30 gibi EFT yaptık hesabımızı aktifleştirirseniz seviniriz hocam...

A Çevrimdışı

akbey55

New member
Vip üyelik

Hocam para yatırdım.Vip üye nasıl olacam.Henüz aktif olmamış.Selamlar.

R Çevrimdışı

redemtion

New member

dün 16.30 sularında internet bankacılığı yoluyla vip üyelik için gerekli parayı hesabınıza üye adım redemtion'ı da belirterek yatırdım. ancak vip üyeliğm aktif edilmemiş bu durumun sebebini bildirirseniz sevinirim.

S Çevrimdışı

sakarya33

New member

merhaba üye adım sakarya33 lale kırçiçek adıyla hesabınıza para yatırdım vip üyeliğimi aktifleştirirseniz sevinirim

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hala üye adını bulamadığımdan "vip" yapamadığım üyelerimiz var. Lütfen bu başlık altına gönderici adınızı, gönderi tarihini ve gönderdiğiniz bankayı yazınız.

A Çevrimdışı

aynur

New member

Sayın hocam, vip üyelik için sabırla bekliyorum. Çok yoğun olduğunuzun farkındayım. Gönderdiğiniz mesajları takip ediyorum. Keşke ben de mesaj yolunu seçmeseydim.Size pek çok iş çıkardım, diye düşünüyorum. İyi çalışmalar..

D Çevrimdışı

dilsad

New member

merhaba İlteriş hocam ben dün dilşad adıyla samsun şubesi hasan buran adına 5ytl yatırdım hesabımı aktifleştirirseniz çok sevinirim.ilginize teşekkürler.

H Çevrimdışı

hacimurat77

New member
Ynt: Vip üyelik

sayın hocam ben ücreti btm ile göndermek istiyorum kullanıcı adımı size nasıl ileteceğim slm

C Çevrimdışı

cemree

New member

ilteriş hocam 10 dakika önce cemree rumuzu ile internet bankacılığı aracılığıyla işbankası hesabınıza 5 lira yatırdım. en kısa sürede üyeliğimin aktif hale getirilmesini rica ediyorum.

A Çevrimdışı

ademkul

New member

ilteriş hocam dün ademkul rumuzu ile internet bankacılığı aracılığıyla işbankası hesabınıza 5 lira yatırdım. en kısa sürede üyeliğimin aktif hale getirilmesini rica ediyorum.

Geri