vip üyeliği

A Çevrimdışı

ayn

New member
vip üyeliği için para yatırdıktan sonra,bunu buraya yazacagım mail ilemi bildrecegim yardımcı olursanız sevinirim

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: vip üyeliği

Ücreti yatırırken açıklama kısmına sitedeki üye adınızı yazarsanız (yazdırırsanız) bildirmeye gerek yok.

Üye adınızı yazdırmayıp buradan da bildirebilirsiniz. Ama üyeliğinizin aktif olması zaman alır.

NOT: Üye adınızı büyük harflerle yazacaklar doğru ve tam olduktan sonra sorun değil.

N Çevrimdışı

nazenin83

New member

İnternetten üzerinden işlem yaptım S.polat hesabından yatırıldı En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim!!!!

E Çevrimdışı

emrah38

New member

18.09.2009 da Emrah Budak hesabından VIP üyeliği için 5 tl yatırdım. Bankamatikten işlem yaptığım için üye adımı bildiremedim. (Üye adım: emrah38) En kısa zamanda VIP üyeliğimin aktif olmasını ümit ediyorum.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
T Çevrimdışı

turkoman

New member

vip üyelik ücretimi yatırdım.üye adı turkoman en kısa zamanda aktifleştirirseniz sevinirim ::)

K Çevrimdışı

karakurum

New member

karakurum üye adıyla hüseyin memişoğlu hesabından vip üyeliği için hesabınıza 5tl yatırdım üyeliğimi kısa sürede aktif hale getirirseniz sevinirim

L Çevrimdışı

lazwegas61

New member

kardeş teşekkür ederim eline zihnine sağlık ama bu sitenin suyu ısındı galiba medaratörler lütfen kızmasın ama bu site eğer bi paylaşım sitesiyse her isteyen babasının hayrına bişeyler paylaşır diğerleri de ondan faydalanır ama yok gold üye ol yok şukadar konu aç hepsini bi günde açma yok para yatır bu ne yaa paylaşım olayını aştı bu durum mederatörlere duyurulur paylaşmak için paylaşmak mı yoksa kazanmak için paylaşmak mı:??
zaten ikincisi paylaşmak olmuyor direk ticaret oluyor

K Çevrimdışı

karayağız

New member

bugüne kadar paylaşım sitelerinden bana en düzgün geleni bu site idi. tarihle alakalı konularda da bu siteden yararlanmaktaydım. çünkü istediğimi bulabiliyordum. ama şimdi vip üyelik uygulaması çıktı. artık bazı şeylere ulaşamıyoruz. merak ediyorum hangi dökümanın vip lere özel olmasını kim neye göre belirliyor. paylaşım sitesi ise burası bu uygulama yanlış. yok değilse adı değişsin ticaret portalı olsun. şurda öğretmenlere iki yararı dokundu ya hemen işi ticarete döktüler. türk milletinin aklı ticarete iyi çalışır. önce paylaşım sitesi olarak büyü sonra da para iste bu ne mantıksızlık ya. acaba en başta paralı olsa idi bu site bu kadar üye toplayabilir miydi? bence bu soru üzerinde düşünülmeli ve bir an önce site kendine çeki düzen vermelidir... saygılarımla

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Gene anlamadan dinlemeden birşeyler yazılmış ya neyse...

Ben vazgeçtim artık açıklama yazmaktan. Siteninde suyu ısınmış ya artık. Adını da değiştirip "Ticaret Portalı" yapıp birkaç köşe daha döneceğim.

NOT: Sayın "karayağız" lütfen "Türk" yazarken capslk tuşuna basmaya erinmeyiniz.

K Çevrimdışı

karayağız

New member

sayın ilteriş Türkçe'nin doğru kullanımına olan hassasiyetinizi anlıyorum ve sonuna kadar destekliyorum. ben de derslerimde bu konuya yeterince dikkat çektiğime inanıyorum. Ama bir harfin yazılışının yanlış olduğu kullanıma değil; özellikle günümüz gençliğinin kullandığı alfabemizde olmayan harflerin de yer aldığı kullanıma karşı dikkat çekmeye çalışıyorum. önceki mesajdaki kullanımımı hata olarak kabul edip bir de bunu karşı fırsat olarak yazmanız bence yanlış. bu kadar insan size bu konuda (v.i.p) eleştiri yapmış. bu kadar insanın eleştirisinde -ki; bu insanların çoğunluğu öğretmen- hiç haklı yanları yok mu sizce? bu sitenin amacı üyelerine yardımcı olmak değilmidir? peki o zaman üyelerinin bir çoğunun memnun olmadığı bir uygulama da neden diretiliyor. biz eleştiri yerine çok iyi yapmışsınız gibi söylemlerde bulunsaydık, böyle dikkate almamazlık dalga geçer gibi cevap yazmazdınız. lütfen ciddiyetinizi takının... saygılarımla..

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

lazwegas61 ' Alıntı:
kardeş teşekkür ederim eline zihnine sağlık ama bu sitenin suyu ısındı galiba medaratörler lütfen kızmasın ama bu site eğer bi paylaşım sitesiyse her isteyen babasının hayrına bişeyler paylaşır diğerleri de ondan faydalanır ama yok gold üye ol yok şukadar konu aç hepsini bi günde açma yok para yatır bu ne yaa paylaşım olayını aştı bu durum mederatörlere duyurulur paylaşmak için paylaşmak mı yoksa kazanmak için paylaşmak mı:??
zaten ikincisi paylaşmak olmuyor direk ticaret oluyor

Sayın"lazwegas61";

Sizin sitemize toplam paylaşımınız yanlızca 2 mesaj bu siteye emek veren 5-6 kişi var.Bizim derdimiz para kazanmak olsaydı inanın bu sizden istenen 5 tl akıllı bir yöntem değil bilginiz olsun.
Kimseden burda zorla para talep edilmiyor.Sizin gibi mesaj yazma konusunda üşengeç olan veya elindeki dökümanları paylaşmakta bencillik gösteren üyeler için alının bir karardır.

Bu siteyi ayakta tutmak kolay değil.kaldıki sizlerden alınan 5 tl ile sitemizde yarışmalar düzenlenerek yine sizlere hediye olarak veriliyor.Ama siz ve sizin gibiler istediği belgi yada bilgiyi aldıktan sonra tekrar uğramadığı için bu konu hakkında yazılan o kadar mesajı göremiyorlar ve ısrarlı bir şekilde bizi yönetiçileri ticaret erbabı paragöz gibi göstermeye çalışıyorlar.

Bu sitede konulan bir kural var ya 5 tl verip vip üye olursunuz sitedeki tüm paylaşımlardan yararlanırsınız.Ya da 50 mesaj yazar yine vip üye olup her şeyden yararlanırsınız. Yada 3. bir yol site kurallarını beğenmiyorsanız sitemizden üyeliğinizi silersiniz.

Saygılarımla............

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

karayağız ' Alıntı:
sayın ilteriş Türkçe'nin doğru kullanımına olan hassasiyetinizi anlıyorum ve sonuna kadar destekliyorum. ben de derslerimde bu konuya yeterince dikkat çektiğime inanıyorum. Ama bir harfin yazılışının yanlış olduğu kullanıma değil; özellikle günümüz gençliğinin kullandığı alfabemizde olmayan harflerin de yer aldığı kullanıma karşı dikkat çekmeye çalışıyorum. önceki mesajdaki kullanımımı hata olarak kabul edip bir de bunu karşı fırsat olarak yazmanız bence yanlış. bu kadar insan size bu konuda (v.i.p) eleştiri yapmış. bu kadar insanın eleştirisinde -ki; bu insanların çoğunluğu öğretmen- hiç haklı yanları yok mu sizce? bu sitenin amacı üyelerine yardımcı olmak değilmidir? peki o zaman üyelerinin bir çoğunun memnun olmadığı bir uygulama da neden diretiliyor. biz eleştiri yerine çok iyi yapmışsınız gibi söylemlerde bulunsaydık, böyle dikkate almamazlık dalga geçer gibi cevap yazmazdınız. lütfen ciddiyetinizi takının... saygılarımla..

Sayın "karayağız";

Sizinde mesaj sayınız 3 gördüğüm kadarıyla.Siz kendinizi benim yerine koyun.Bir günde 2 saatinizi siteye harcayın,uğraşıp 2-3 günde plan hazırlamak için uğraşın,sonra yazılı soruları test soruları hazırlayıp siteye ekleyin sonra gelsin bir üye bunu alsın ve akabinde "BUNLARIN CEVAPLARI NERDE KARDEŞ ONLARIDA EKLEYİ VER "Diye bir mesajla karşılaş.

Sonrada o mesajı kurallara uymadığı için silmek içinde bir zaman harca sonra yine siteye gel ve bu mesajları oku ...........

Lütfen biraz empati kurun........

ve lütfen konulan kurallara uyun .......

ve lütfen biz eğitimciler olarak öğrencilerimizi asalaklıktan kurtarmaya çalışırken ,emek harcamaya sevk ederken ,kendimiz aynı hataya düşmeyelim.

Kural çok basit a emek ve zaman harcayıp siteye 50 tane mesaj atarsınız yada 5 tl verip vip üye olursunuz.

3. bir yol yok........

Bu konu hakkında da lütfen artık yorum yazmayın.Kurralları site yönetimi almaktadır.Beğenmeyebilirsiniz ama yanlış olup olmadığına karar verme yetkiniz yok.Herkes kendi işine bakarsa daha iyi olur

saygılarımla

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "karayağız"

Yazım kuralları ile ilgili fırsattan istifade niyetim olmadı. Siteyi kuralı 2,5 yıl oldu ve bu süreçte ben hemen hemen her mesajı okuyup (yönetici arkadaşlarımı da buna katıyorum) gerekli düzeltmeleri yapıp uyarmışımdır.

"Vip" mevzuunda ise kararım kat'idir.

İlk mesajınızda şöyle yazmışsınız "tarihle alakalı konularda da bu siteden yararlanmaktaydım. çünkü istediğimi bulabiliyordum" Paylaşım bu değildir sayın "karayağız" Ha diyeceksiniz ki isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz. Hiç kusura bakmayın. İlteriş maddi külfeti karşılayacak, hergün en az 5 saat bilgisayar başında kalacak. Her plan için bir gün uğraşacak. Yönetici arkadaşlarım çocuklarından vakit kısıp burda üyelere yarıdmcı olacak. İlteriş bir telefon açınca hemen maddi destekte bulunacak. Sayıları 2 elin parmaklarını geçmeyen üyelerimiz paylaşımda bulunacak.

Bütün bunların sonucunda sitede iyi birşeyler yapmak için maddi kaynak aradığında adın "tüccar"a çıkacak.

Gelin siz ciddi cevap yazın.

Selametle.

G Çevrimdışı

gül28

New member

Maalesef biz millet olarak alışmışız hazıra konmaya..

Biz kendimiz birşeyler üretmeden,çabalamadan ,emek harcamadan ,masrafsız birşeyler etmek bizde alışkanlık oldu herhalde..
Öğrenciyken biz dersi asalım.Sınıftan bir iki kişi not alsın..Bizde ondan alalım..
Öğretmen olduğumuzda bir öğretmen arkadaşımız planları yapsın biz ondan alalım..

Ne zaman tek başına kalırsak.Ne zaman kimse yardım etmesse o zaman üretmeye başlıyoruz..

Forum sitelerı paylaşım için vardır..

Herkes elinde ne var ne yok diğer üyelerle paylaşacak..

Sürekli bır ıkı kişi paylaşır diğerleri alırsa bunun adı paylaşmak olmaz herhalde...

Bir sunu hazırlamak ınsanın 5 veya 10 dakıkasını almıyor..Sunu hazırlamak kolay bir iş değil..
Velilierimiz her konuda para harcar eğitim için 10 milyon isteyince hemen 'bu öğretmenler ne paracı insanlar 'dıye damga vururlar.Bizlerde ne kadar onlara kızarız...
Bu sıtede eğitim için 5 milyon istenıyor dıye yonetıceler de 'paragöz 'olmaktan kurtulamadı..

Para yatırmak istemiyorsanız 50 msj gönderin ..Elınızdeki sunuları paylaşın..HErkes paylaşımcı olsaydı boyle bır karar alınmazdı zaten.

Biraz daha üretken olmak paylaşımcı olmak bu kadar zor mu...

B Çevrimdışı

bilgekagan

Altın Üye

Sayın İlteriş, Vip üyelik ücretini site bakıma girmeden önce 2009 yılı sonunda y yılmaz hesabından internet bankacılı aracılığıyla ödedim. Vip üyeliğimi onaylarsanız sevinirim. Selametle

B Çevrimdışı

bilgekagan

Altın Üye

Sayın İlteriş, Vip üyelik ücretini site bakıma girmeden önce 2009 yılı sonunda y yılmaz hesabından internet bankacılı aracılığıyla ödedim.
Vip üyeliğimi onaylarsanız sevinirim.
Üye adı : bilgekagan
Selametle

Geri