Yeniden Beraberiz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Nihayet sitemizi tekrar yayına sokabildik.

Ancak tadilat devam etmektedir. Küçük kesintiler yaşanabilir.

Tüm üyelerimize anlayışları için çok teşekkürler.

T Çevrimdışı

telleyay

New member
Ynt: Yeniden Beraberiz

Çok şükür, gerçekten özlemiştik,yoksa dedim bir daha hiç gelmeyecek mi? Ümid ederim aksaklıklar bir an evvel hallolur. :)

Y Çevrimdışı

yatkın

New member

siteye emeği geçenlerden Allah razı olsun.Eksikliğini çok hissediyoruz.Adeta yemek içmek gibi siteye girmek bir ihtiyaç haline geldi.kendimi site kapalıyken öksüz çocuk gibi hissettim.Tekrar sağolun.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

yatkın ' Alıntı:
siteye emeği geçenlerden Allah razı olsun.Eksikliğini çok hissediyoruz.Adeta yemek içmek gibi siteye girmek bir ihtiyaç haline geldi.kendimi site kapalıyken öksüz çocuk gibi hissettim.Tekrar sağolun.

Bende aynı duyguları paylaşıyorum sizinle. Dün gece yorgan döşek yatıyordum, yeni hostumuzun teknik sorumlusu Tarık Bey'in telefonu ile yataktan fırladım ve siteyi toparlamaya başladım. Ne hastalık kaldı ne birşey. :)

İnşallah benzer sıkıntıları bir daha yaşamayız.

T Çevrimdışı

tar 01

New member

J Çevrimdışı

junuorRAL

New member

Sitemiz gerek html düzeni gerekse paylaşımı olsun gercekten güzel. Ellerinize sağlık ^-^

Geri