a7s9a ' Alıntı:... yeni tarih kitabının taranmış halini yayınlamışsınız asıl hak oradadır ve o kitabın ilk sayfalarında hiçbir şekilde yayınlanamaz vs. diyor şimdi bunun adıda hak ihlalidir bunu yayınladığınız için birde ücret talep etmeniz yanlış...
a7s9a arkadaş,
Acaba bu sözlerinizi okuyunca korkmamız mı yoksa üzülmemiz mi gerekiyor? Ben üzülüyorum. Kitabı tarayıp paylaşıma açmaktaki amac, henüz kitaba ulaşamamış olan arkadaşlara yardımcı olmaktı. Kaldı ki bu işi MEB yapmalıydı.
Bakın hala geçen yıl öğretim programı yayınlanıp kitapsız bir şekilde buradaki arkadaşlar ders notları üzerinden bir yıl boyunca ÇTDT dersi vermeye çalıştılar. Kitap hala pek çok öğretmene ulaşmamış. Okulların açılmasına şurada 2 haftadan daha az bir zaman kalmış ve öğretmen arkadaşlar henüz kitabı görmemişler.
Kitabı okul açıldığı gün ancak görebilen bir öğretmen bu dersi öğrencilere nasıl anlatacak? Dersin hakkını nasıl verecek ? O zaman yapılacak olan uygulama, 'Sen oku oğlum, sen de anlat kızım' olacak. Yazık değil mi?
Bu kitaplar okul kapandığı sıralarda öğretmenlerin elinde olmalıydı ve bu yeni öğretim programına ve ders kitabına yaz boyunca öğretmen arkadaşlar hazırlık yapmalıydılar. Bence siz ve diğer öğretmen arkadaşlar bu durumu eleştirmeliydi.