Hoşgeldiniz

D Çevrimdışı

deniz2619

New member
Selamlar ...Adım Ali Özgür Samsun 19 Mayıs Üniversitesi 2003 mezunuyum Zonguldakta görev yapmaktayım

I Çevrimdışı

inanç bey

New member
ilteriş hocam saygılar; yine ben ( vanli tarihci ):) hocam bilgisayara format attım sürekli kayıtlı şifrem doğal olarak silindi. tabi 3 yıllık şifreyi unuttum. mail adresimede şifre istiyorum gelmedi.yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.

S Çevrimdışı

Seyyah_

New member
Ben Balıkesir Ünv. NEF Tarih Öğretmenliği 1998 mezunuyum. Böyle faydalı bir site açtığınız için emeği geçen herkese teşekkür ederim..

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator
Selam arkadaşlar ben tarihi çok seven bir İngilizce öğretmeniyim. Böyle gerekli ve güzel siteden dolayı siteyi kuran arkadaşa teşekkür ederim. Hacıismail İÖO'dan sevgilerle....

Hoşgeldiniz Cankurt555 Bey. İnşallah katılımınız ve katkınızla çok daha güzel olacak.

I Çevrimdışı

inanç bey

New member
ilteriş hocam çok özür dilerim başka bir sayfa açtım kendime ( ben vanlı tarihci :eek:) çünkü şifremi bilgisayara format attığım için kaybettim. mail den şifre istiyorum gelmiyor. nasıl şifre alacağım yardım ederseniz sevinirim bu depremzedeye:)..

vanli tarihci Çevrimdışı

vanli tarihci

New member
ilteriş hocam kolay gelsin. dediğiniz yere bir türlü üye olamadı. (tarih portalı dosya yükleme) galiba resim doğrulama ile ilgili bir sıkıntı var. bir de size özelden mesaj atamıyorum. kusura bakmayın burdan yazmak zorunda kaldım.

H Çevrimdışı

handeyahsii

New member
merhaba ben başiskele anadolu öğretmen lisesi öğrencisiyim bir araştırma yapıyordum burayı buldum daha çok yararlanmak istedim :)

M Çevrimdışı

melodi33

New member
selamlar isa ben elazığda 1 buçuk yıldır öğretmenim güzel bi site emeği geçenlere teşekkürler

Geri