Hoşgeldiniz

B Çevrimdışı

bilgece

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

97 Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih bölümü mezunuyum.11 yıldır öğretmenlik yapıyorum ve branşımı çok seviyorum birazda öğrencilerimize sevdirebilsek çok daha mutlu olacağımı düşünüyorum.Selamlar ve saygılar

O Çevrimdışı

onkolik

New member

Merhabalar...Manisa Akhisar'da tarih öğretmeniyim.Bu sitenin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza Hoşgeldiniz "onkolik"

Sizinle daha iyi olacağız......

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz 'AKDENİZ'

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harfle yazmayınız.

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza Hoşgeldiniz "muhteşemsüleyman "

Sizinle daha iyi olacağız......

S Çevrimdışı

sevcan79

New member

merhaba arkadaşlar.. marmara ünv. mezunuyum.. istanbul da bi lisede tarih öğretmeniyim.. doğruyu söylemek gerekirse, sadece yıllık planları indirmek için üye olmuştum :((" ama siteyi biraz inceledikten sonra kalmaya karar verdim.. görüşmek üzre.. ^-^

F Çevrimdışı

fatcihan

New member

Merhaba Samsun'da tarih öğretmeni olarak çalışmaktayım,emeğiniz için teşekkürler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldin hemşehrim. Yolun Atakum'a düşerse MPAL'e beklerim.

E Çevrimdışı

emeloz

New member

Merhaba. İstanbul'da öğretmenlik yapıyorum. Site aracılığıyla branş arkadaşlarımla paylaşımda bulunmanın mesleki anlamda bizi daha çok motive edeceğine inanıyorum. Herkese 2009-2010 eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "emeloz"

emeloz ' Alıntı:
Site aracılığıyla branş arkadaşlarımla paylaşımda bulunmanın mesleki anlamda bizi daha çok motive edeceğine inanıyorum.

Cümleniz sitemizin kuruluş gayesini özetlemiş. İyi paylaşımlar.

S Çevrimdışı

svnc

New member

1996 yılı Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi tarih öğretmenliği bölümü mezunuyum. 14 yıldır tarih öğretmenliği yapmaktayım.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "svnc"

Lütfen mesajınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.

I Çevrimdışı

i.dolunay

New member

merhaba arkadaşlar...site çok güzel olmuş...emeği geçenlere teşekkür ediyorum.meslektaşlarımız açısından vazgeçilmez olacağına eminim...

Geri