Hoşgeldiniz

F Çevrimdışı

farızkınalı

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Diyarbakır İHL tarih öğretmeniyim. Arkadaşların çalışmalarını takdir ediyorum, ben de yararlanıyorum.

K Çevrimdışı

kemale

New member

Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben yeni üyeyim, Giresun Doğankent Lisesi tarih öğretmeniyim, Samsun - Amasya mezunuyum. Hepinize şimdiden teşekkürler

N Çevrimdışı

nuri

New member

Teşekkürler. Ben Karabük'ten tarih öğretmeni Nuri Kırımlı. Ellerinize sağlık. Başarılar

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoş geldiniz hocam......
Sizin paylaşımlarınızla daha iyiye........
İyi forumlar

E Çevrimdışı

erbuğ

New member

Merhaba adım Erbuğ Erçelebi. Acaba sitenizdeki dökümanlardan yararlanmak için üyelikten fazlası mı gerekli? Çünkü yıllık planlara bir türlü ulaşamıyorum.

K Çevrimdışı

kayı

New member

Tarihçiyim.Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden katılıyorum.Amatörce tarih araştırmaları ve bir gurup arkadaşımla yöremize ait belgesel çalışmaları ile uğraşmaktayım.

H Çevrimdışı

hamber

New member

Ben Hamza Ünal CENGİZ 1994 Ege Üniversitesi Tarih Bölümü mezunuyum. Aydın / Germencik Çok Programlı lisesinde görev yapmaktayım.Herkese teşekkürler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "hamber"

Dilimiz imla kurallarına uyduğunuz için asıl biz teşekkür ederiz.

H Çevrimdışı

heredotqqq

New member

En az 10 dakika "cevap yaz" kısmını aradım ya bugün kafam çok şişti ya da burada bir sorun var, adım Onur İzmirde bir lisede çalışıyorum.Selamlar..

E Çevrimdışı

edebisanat

New member

Merhaba benn Siirt'tten Ferhat, tarih öğretmenleri topluluğunda yer almak istyorum, çünkü burası benim yerim...

B Çevrimdışı

broadway

New member

Selam. Ben yeni üyeyim. And. Öğretmen. Lisesi'nde tarih öğretmeniyim. Görüşmek üzere...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "broadway"

Bizim gibi forum sitelerinde büyük harfle yazılan mesajlar hoş karşılanmaz. Lütfen forum kurallarımızı okuyunuz. Mesajınızı küçük harfe çeviriyorum.

Geri